• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/A.S.

01.05.2023

16:45

PLJUJEM KRV, LOŠE SAM! Šavija otkrila detalje incidenta sa svadbe: Počupao me je i udario pesnicom, obezbeđenje me izbacilo

Darko Cvetanović

Estrada

PLJUJEM KRV, LOŠE SAM! Šavija otkrila detalje incidenta sa svadbe: Počupao me je i udario pesnicom, obezbeđenje me izbacilo

Podeli vest

Nataša Šavija ispričala je kako je izgledao ceo sukob sa Stefanom Karićem, a tom prilikom je otkrila da se jako loše oseća i da čega operaciju, za koju ne zna kada će biti.

Starleta Nataša Šavija primljena je noćas u KC Vojvodina sa povredama po licu. Kako je navela u bolnici, nju je navodno pretukao Stefan Karić, a incident se dogodio u Vrdničkoj kuli, gde su njih dvoje bili zajedno na svadbi.

Nakon incidenta, Stefan Krić je nestao bez traga i glasa, a nije se oglašavao ni na pozive svog oca, Osmana Karića, koji ne zna šta se dešava sa njim trenutno. 

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Nataša Šavija i Stefan Karić

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede, a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik "Blica" blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Nataša Šavija se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, odakle se oglasila i otkrila detalje incidenta koji se dogodio u Vrdničkoj kuli.

- Sve se desilo kod toaleta, gde nije bilo ljudi. Nisam sigurna ni da li je u tom momentu tu u blizini bilo obezbeđenja. Dva puta me je tako jako počupao da su mi otpali pramenovi. Ja ne mogu da opišem koja je to snaga, ne znam da li se tako kači s muškarcima. Čovek mrzi žene, on je negativan prema ženama iako deluje kao cica mica. Pogotovo mrzi lepe žene. Bio je jako pijan. Lupio mi je takvu šamarčinu da mi se zamantalo. Tad je krenuo da izlazi napolje, ne mogu da se setim da li me je bacio na pod ili sam sama pala, htela sam da mu vratim, povukla sam ga za majicu, opet me je počupao i udario pesnicom. Zatvorilo mi se oko, ovo je katastrofa, čekam operaciju, još nisu precizno rekli kada će biti - priča Nataša. 

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Nataša Šavija i Stefan Karić

Ona je rekla da se nakon toga vratila u salu gde se odrćavalo veselje. 

- Vratila sam se se za sto da bi svi videli šta mi se desilo, ali me je obezbeđenje izbacilo. Bio je tu neki čovek, otpratio me je do taksija, ja sam otišla do bolnice i tada došla je policija - prepričava starleta.

Ona je zatim ispričala kako se oseća nakon svega. 

- Loše. Pljujem krv i ide mi iz nosa - rekla je Šavija. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija