• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.05.2023

08:12

OVAKO IZGLEDA STEFANOVA VILA NA ZVEZDARI! Raskoš na sve strane, a u dvorištu ogroman bazen!

Instagram/printscreen

Estrada

OVAKO IZGLEDA STEFANOVA VILA NA ZVEZDARI! Raskoš na sve strane, a u dvorištu ogroman bazen!

Podeli vest

Stefan Karić, prema nezvaničnim informacijama boravi kod druga na Bukulji, gde je otišao nakon svadbe na Fgruškoj gori u nedelju na kojoj je navodno izbio incident sa Natašom Šavojom. A za to vreme mediji su izveštavali ispred njegove vile na Zvezdari koja važi za jednu od lepših u ovom kraju.

Karić, kojeg policija sumnjiči za zversko prebijanje Nataše Šavije, do skoro je živeo sa ocem Osmanom Karićem u vili na Zvezdari i hvalio se luksuzno uređenim prostorijama. 

Foto: Instagram/printscreen

Kupatilo kao dnevni boravak...

Stefan Karić postao je poznat tokom veze sa pokojnoim misicom Dijanom Milojković koja je preminula od posledica kancera, a nakon toga on je odlučio da uđe u rijaliti program "Zadrugu". Karić je vremenom postao popularni rijaliti igrač. Osim ovoga, poznato je da je Stefan sin nekadašnjeg žestokog momka, Osmana Karića, koji je harao devedesetih godina.

Karići žive u luksuznoj vili na Zvezdari, gde je svaka soba uređena, a u dvorištu imaju i bazen. Stefan je jendom prilikom govorio o vili svog oca, otkrivajući da poseduju i sobu za ozbiljne razgovore:

- Tu se najčešće obavljaju moji ozbiljni razgovori s ocem. To je prostorija za ozbiljne situacije. Retko kada baš tu provodim vreme, ali kada je nešto delikatno tu sastančimo – govorio je on i otkrio koji mu je omiljeni deo kuće, te je iz njegovog odgovora jasno da voli da popije:

Foto: Instagram/printscreen

Voli da popije... Karić

- Šank je moja teritorija, mada nisam često pravio žurke s društvom. Imao sam periode da okupljam prijatelje, ali to je iza mene. Održavanje kuće je zahtevno, ne bi bilo u redu da pravimo haos. Sednem sa svojim društvom, popijemo koju. Ali najčešće se dešavalo da iznajmimo kuću i da tamo pravimo potpuni rusvaj – zaključuje Stefan.

Karići u dvorištu imaju bazen o kojem se dosta pričalo:

- Neverovatno koliko se priča o tom bazenu, kao da sam kupio helikopter, a ne bazen. Imamo ogromno dvorište i onda smo odlučili da napravimo bazen. Ovde najviše uživam, opuštam glavu i mozak- rekao je bivši zadrugar.

Foto: Instagram/printscreen

Luksuz na sve strane... Osman i Stefan Karić

Stefan, koji je trenutno u centru medijske pažnje zbog sumnje da je pretukao starletu Natašu Šaviju, prema rečima njegovog oca Osmana, danas će se s advokatom pojaviti u policijskoj stanici kako bi dao iskaz. 

Foto: printscreen

Pretučena... Nataša Šavija

Šavija je u ponedeljak u jutranjim šasovim primljena u KC Vojvodina sa prelomom jagodične kosti i vilice, kao i sa podlivom oka. Ona nije želela direktno da optuži Stefana putem medija, ali je insinuirala da je reč o njemu:

- Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom tačno je sve. Za osobu ne potvrđujem zbog toka istrage jer je prijavljen, ali samo da zna da ću mu se us**ti u život jer se za ovo ide na robiju. U bolnici sam, primam terapije i čekam operaciju, slomljena mi je jagodična kost, a o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac kako se piše) da ne pričam. Ovo mi se niakd u životu nijue desilo, a onu devojku je bog pogledao što s ena vreme spasila od psihopate koji deluje kao cica mica, anđelčić. Zapravo je ženomrzac i naravno samo žene može krvnički da bije. Ali polako, sve će doći na svoje... - napisala je Šavija.

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Nataša Šavija, Stefan Karić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Zaradio klosarcina pa mu samo ostaje da mlati zene uz tatinu podrsku. Da je bio bolji tata to se nebi dogodilo nego bi njegov mamlaz mislio da mu je sve dozvoljeno i da mu sve pripada. Padinjak za nasilnika a tatica neka juri advokata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija