• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

01.05.2023

23:06

NATAŠA ŠAVIJA PODELILA JEZIVE SLIKE POVREDA, CELO OKO JOJ ZATVORENO! Otkrila detalje nakon nasilja:  Menadžer je naredio da me izbace napolje

printscreen

Estrada

NATAŠA ŠAVIJA PODELILA JEZIVE SLIKE POVREDA, CELO OKO JOJ ZATVORENO! Otkrila detalje nakon nasilja: Menadžer je naredio da me izbace napolje

Podeli vest

Nataša Šavija ponovo se oglasila na svom Instagram profilu, a ovaj put je podelila slike jezivih povreda, na osnovu kojih možemo videti da joj je lice u podlivima, a oko skroz zatvoreno od siline udarca koji je dobila.

Nataša Šavija sinoć je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici. Ona je trenutno nalazi u KC Vojvodine, a kako je istakla za medije, ima prelom jegodične kosti i čeka operaciju. 

Kako se spakuliše, nju je navodno pretukao Stefan Karić koji se nije ceo dan oglašavao povodom ovog skandala, a njegov otac Osman Karić izjavio je da ne zna gde mu se sin nalazi. 

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Nataša Šavija i Stefan Karić

Nakon što se Nataša na svom Instagramu oglasila u vidu storija, rekavši da joj je jedini cilj da nasilnik ode u zatvor, sada je na svom profilu podelila jezive fotografije sa povredama i u opisu navela šta se sve desilo na svadbi.

- Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza, posle 15-ak minuta od prebijanja. Namerno sam se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se ja izbacim, da ne bih grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke i reklo: "Ajde napolje, napolje", kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke, a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao: "Hajde gubi se odavde", bez tačne i jakn, dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu) i rekao im da ne rade to, da nije u redu i on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam videla duplo, jer mi je spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izvestaju u bolnici - napisala je Nataša na svom Instagram profilu ispod slika jezivih povreda. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pc

pre 1 godinu

Devojko, mala je verovatnoća da bi ti se to u biblioteci desilo. Tamo nema alkohola i droge jer naš šljam ne čita knjige.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?
EURO 2024

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?

Skandal za skandalom potresa Nemačku pred sam početak Evropskog prvenstva u toj zemlji! Situacija u tamošnjem fudbalu, prema poslednjim informacijama, nije nimalo bajna, čak štaviše, preti da eskalira! Dokaz za to je nekoliko izuzetno kontroverznih događaja, koji uključuju pojmove koji nemaju ama baš nikakve veze sa sportom - nacizam, rasizam i promociju oružja!

03.06.2024

15:52

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija