• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

01.05.2023

22:03

NADAM SE DA ĆE TAJ OLOŠ DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE! Šavija se oglasila iz bolnice, jedini cilj joj je da nasilnik završi u zatvoru: Dolaziću mu u posetu

Estrada

NADAM SE DA ĆE TAJ OLOŠ DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE! Šavija se oglasila iz bolnice, jedini cilj joj je da nasilnik završi u zatvoru: Dolaziću mu u posetu

Podeli vest

Nataša Šavija oglasila se na svom Instagram profilu rekavši da se nada da će svaki nasilnik otići u zatvor i da joj je jedini cilj da njen napadač završi iza rešetaka, kao i da bi mu vrlo rado odlazila u posetu.

Nataša Šavija sinoć je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici. Ona je trenutno nalazi u KC Vojvodine, a kako je istakla za medije, ima prelom jegodične kosti i čeka operaciju. 

Kako se spakuliše, nju je navodno pretukao Stefan Karić koji se nije ceo dan oglašavao povodom ovog skandala, a njegov otac Osman Karić izjavio je da ne zna gde mu se sin nalazi. 

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Nataša Šavija i Stefan Karić

Milena Kačavenda, kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić, pružila je Šaviji javnu podršku, nakon koje se ona ponovo obratila preko svog Instagrama.

Foto: Instagram printscreen/natasa.savija

Nataša Šavija oglašavanje na Instagramu

- Nadam se da će svaki taj ološ dobiti šta zaslužuje-resetke! Cili mi je samo da operacija prođe kako treba i da ta p*čka završi gde treba, a guraću sve dok se to ne desi. A onda bih mu rado dolazila u posetu, da vidim kako je njemu tad tamo lepo. Pa da vidimo hoće da bije zatvorenike tako, najlakše ženu - napisala je ona.

Ubrzo nakon toga usledio je još jedan stori na njenom Instagram profilu, gde je Nataša rekla da ne želi da ćuti, već hoće da jvno pokaže šta se dešava ženama, a o čemu one ćute.

Foto: Instagram printscreen/natasa.savija

Objava Nataše Šavije

- E pa ja neću da čutim, namerno sam davala izjave za sve medije i slala slike, neka svi vide i čuju. Nije mi cilj medijska pažnja, hoću da se zna šta se zapravo često dešava (meni prvi put, šamar nikad nisam dobila do sad, a kamoli ovo). I da znate, sve kojima se ovo dešava, ne ćutite, svi su na strani žena u ovim situacijama - napisala je Nataša. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)
Košarka

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)

Srpski košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović na društvenoj mreži "Iks" objavio je prepisku sa gazdom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom koja se dogodila još u martu prošle godine! Na fotografiji koju je u javnost pustio vlasnik Beobasketa vidi se kako kontroverznom čelniku grčkog velikana predlaže da dovede Ergina Atamana, koji je u tom trenutku bio trener Anadolu Efesa.

29.05.2024

18:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija