• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.05.2023

16:30

OTAC PEVAČICE NIJE MOGAO DA PRIHVATI NJENU ODLUKU: Sačekao me je sa puškom u to vreme bila je sramota da se razvedeš!

Youtube printscreen

Estrada

OTAC PEVAČICE NIJE MOGAO DA PRIHVATI NJENU ODLUKU: Sačekao me je sa puškom u to vreme bila je sramota da se razvedeš!

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković iza sebe ima buran život, jednom prilikom rekla je da njen otac nije mogao da prihvati njenu odluku da se razvede, pa je burno reagovao.

Pevačica ističe da je u vreme kada je ona bila mlada bilo sramota da se napusti partner, žene su po svaku cenu ostajale u braku. 

- Kad sam se razvela, vratila sam se kod mojih. Sećam se kako me je otac sačekao s dvocevkom puškom, jer u to vreme je bila sramota da se razvedeš. Al' nekako su to prevazišli, pomogli su mi, ali je, nažalost, Dejan tada pripao ocu. Iz socijalnog su se gledale sve sitnice, i gde radiš, i gde živiš, i s kim i kako, pa je dete pripalo ocu.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Zorica Marković je takođe ispričla da je izgubila bebu.

- Nosila blizance, ali sam jedno dete izgubila... Jedan plod je bio manji i otišao je... Pet meseci sam mirovala u krevetu samo da bih izgurala plod. Ilija se rodio sa dva kilograma, a sad je ljudin, ali to nije jedina muka. Kao mali, sa četiri-pet meseci, imao je operaciju. To sam teško podnela. I taman kad je sve prošlo, kada smo se stabilizovali, ti me kao otac i muž prevariš. Taj osećaj gorčine u stomaku, bes i ljutnju ne mogu da ti opišem.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

Pevačica je rođena i odrasla u Tubiću kod Kosjerića. U to vreme bilo je oko stotinak ljudi i mnogo dece. Zorica je odrasla sa tri brata i sestrom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija