• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/A.S.

08.05.2023

17:06 >> 19:09

OSEĆAM SE JAKO PONIŽENO! Oglasio se Osman Karić nakon što je posetio Stefana u zatvoru: Te zidine me više nikada neće videti

printscreen

Estrada

OSEĆAM SE JAKO PONIŽENO! Oglasio se Osman Karić nakon što je posetio Stefana u zatvoru: Te zidine me više nikada neće videti

Podeli vest

Nakon što je posetio Stefana Karića u zatvoru, Osman Karić je otkrio detalje susreta sa svojim sinom, kao i to o čemu su razgovarali.

Stefanu Kariću pre nekoliko dana određen je pritvor u trajanju od 30 dana nakon što je prebio starletu Natašu Šaviju

Njegov otac, Osman Karić, danas je prvi put posetio svog sina u zatvoru i tom prilikom otkrio kako se oseća nakon susreta sa naslednikom. 

Foto: printscreen

Osman Karić, Nataša Šavija, Stefan Karić

 

- Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine više nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - rekao je Osman na početku za "Blic", pa nastavio.

- Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe - rekao je on.

Foto: Instagram/printscreen

Stefan Karić, Osman Karić

Osman je istakao da se sa Natašom Šavijom nije čuo.

- Ja se nisam čuo sa Natašom, dobio sam broj telefona ali jednostavno to može da se kasnije odrazi na dalji tok suđenja pa ne bih baš da napravim i sebi i Stefanu medveđu uslugu, istraga je još uvek u toku. Svakako želim joj sto brzi oporavak. Poseta je trajala 30 minuta, po završetku video sam sjaj u njegovim očima, što je on mogao da vidi i u mojima - zaključio je Osman za "Blic".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 1 godinu

Auuu velika ličnost Osman Karić. Čovek koji se udao i živi u kući svoje tazbine i njegov sin koji je iz stana svoje mame od 40 kvadrata došao takođe da živi kod žene svog tate. I ne znam po čemu su oni to bitni ? Krckaju pare i žive od sezone do sezone rijalitija.

Beograđanin

pre 1 godinu

Zašto potencirate nasilnike i njihove porodice? Koga zanima mišljenje njegovog oca kada njega nije bilo briga. Na pravom se mestu nalazi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija