• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.05.2023

14:57

MARIJA ŠERIFOVIĆ JAVNO PODRŽALA DRUGU ZEMLJU! Luk Blek večeras nastupa na Evroviziji, ali pevačica navija za NJU!

Novak Đurović

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ JAVNO PODRŽALA DRUGU ZEMLJU! Luk Blek večeras nastupa na Evroviziji, ali pevačica navija za NJU!

Podeli vest

Pevačica Marija Šerifović je oduševljena pesmom kojom će se Švedska predstaviti na ovogodišnjoj Evroviziji, a koju izvodi Lorin, pobednica pomenutog takmičenja iz 2012. godine!

U večerašnjem polufinalu srpski predstavnik Luk Blek će nastupiti sa pesmom "Samo mi se spava", a mnogi stručnjaci tvrde da naša numera sigurno prolazi u finale.

Foto: Informer/Instagram

Marija Šerifović

Marija Šerifović će naravno navijati za srpskog predstavnika čiju je fotografiju objavila na svom Instagram storiju, ali istovremeno smatra da je Švedska ta koja zaslužuje pobedu na pomenutom takmičenju.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Marije Šerifović

- Ovo mora da pobedi, napred devojko! - napisala je Marija u opisu videa u kojem Lorin izvodi pesmu koja će se, prema prognozama svetskih kladionica, sigurno plasirati u sam vrh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 11 meseci

Glasacu za naseg, ma kakva god da je pesma, on je nas predstavnik.Samo izrod moze da zeii pobedu druge osobe-ili kivnost na "Luku"da pobedi.ona ce se vaditi na to da iz Srbije ne moze glasati za njega-pa stalno si u inostr.debela ruzna krampaco.ruznije stvorenje se nije pojavilo na "Eurosongu".Sada si mi se zgadila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija