• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

12.05.2023

10:45

VOLIM TVOJU KU***VITOST! Milica Dabović pokazala novog dečka, pa mu posvetila POSEBNU FOTOGRAFIJU!

printscreen instagram

Estrada

VOLIM TVOJU KU***VITOST! Milica Dabović pokazala novog dečka, pa mu posvetila POSEBNU FOTOGRAFIJU!

Podeli vest

Bivša sportistkinja Milica Dabović konačno je pokazala dečka javnosti. Ona je svom dragom posvetila emotivnu poruku i na taj način mu čestitala rođendan.

Milica je takođe objavila niz njihovih zajedničkih fotografija, na kojima oboje deluju zaljubljeno i ne skidaju osmeh s lica.

- Dobrotu, hrabrost, iskrenost, ku***vitost, upornost, ludost, lepotu, velčinu, snagu, energiju, vrednost strast sve to kod tebe vidim i sve to još više volim! Veliki si čovek a moj si. Zamisli koliko sam ja srećna žena.

Foto: printscreen instagram

Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to dobar osećaj... Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam svo oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas. Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo, duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna - napisala je, pa dodala:

Foto: printscreen instagram

- Kad čovek voli ženu kao ti mene, a žena čoveka kao tebe ja, bezuslovno, jedinstveno, ludo, nestvarno i jako, desi se ljubav prava, snažna, ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju. Moj si muškarac pred svetom i Bogom, moj svet i moje sve, duša moje duše, zenica oka i života smisao. Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje! I na kraju dana Biblija kaže trebaš izabrati partnera sa kojim želis ići u rat- ja sam sebi birala... Srećan ti rođendan ljubavi moja! Tik tak one more day to go!! LAS VEGAS. P.s ne zaboravi šta si me naučio: Samo iz najveće tuge nastaju najlepše stvari... Sve sa tobom ima smisao - piše u opisu fotografije.

Inače, otkako je Milica Dabović otvorila profil na Only fansu često je glavna tema medija. Njene intimne fotografije nedavno su ugledale svetlost dana, a bivša košarkašica je otkrila da ih je u javnost plasirao njen bivši.

Foto: E-Stock

- U pitanju je osveta mog bivšeg. Napravio mi je pakao - rekla je Milica Dabović povodom spornih slika koje su osvanule na Tviteru, a na kojima je potpuno naga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija