• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.05.2023

07:57

CAKANA SE OGLASILA NAKON SMRTI PRIJATELJICE: Čula sam se s Laninim bratom, znala sam da je ona u bolnici i mislila sam da će prebroditi to!

Novak Đurović

Estrada

CAKANA SE OGLASILA NAKON SMRTI PRIJATELJICE: Čula sam se s Laninim bratom, znala sam da je ona u bolnici i mislila sam da će prebroditi to!

Podeli vest

Smrt pevačice Lane Toković iznenadila sve, a posebno njene prijatelje koji su verovali da će ona uspeti da se izbori sa zdravstvenim problemima koji su je zadesili. Jedna od onih koja je verovala u to je i Dragica Radosavljević Cakana koja se godinama drugarica s Lanom.

Cakana se proteklih dana čula sa bratom Lane Toković i tako saznala za tužne vesti o tome da je njena prijateljica preminula. 

Foto: printscreen

Lana Toković

- Znala sam da je bila bolesna, ali nisam ovo očeivala. Lana moja draga, neka te anđeli čuvaju. Anđeli s njom - rekla je Cakana.

Foto: Prntscreen

Tužna zbog smrti drugarice... Dragica Radosavljević Cakana

Pevačica je ovoga puta otkrila i kada se poslednji put čula s Lanom:

- Kad je bila u banji. Imala je savršen glas, pevala je predivno. Znali smo svi da se stastanemo kod nje, radila je aktivno i u studiju. Čula sam se s njenim bratom, znala sam da je bila u bolnici, ali sam očekivala da će prebroditi sve to - istakla je Cakana u emisiji "Premijera Vikend Specijal"!

Podsetimo, Lana Toković preminula na VMA nakon kraće borbe, a kako je za domaće medije rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija