• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

01.06.2023

13:36

ALEKSANDRA SUBOTIĆ JE HOHŠTAPLERKA JER REKLAMIRA LEK ZA DIJABETIČARE! Romana Panić se godinama bori sa ovom bolešću, a sada se obratila starleti

printscreen

Estrada

ALEKSANDRA SUBOTIĆ JE HOHŠTAPLERKA JER REKLAMIRA LEK ZA DIJABETIČARE! Romana Panić se godinama bori sa ovom bolešću, a sada se obratila starleti

Podeli vest

Pevačica Romana Panić od svoje petnaeste godine bori se sa dijabetesom, a sada se, u razgovoru za "Informer", osvrnula na starletu Aleksandru Subotić koja već neko vreme na društvenim mrežama reklamira lek "Ozempic".

Kontroverzna učesnica rijaliti programa Aleksandra Subotić našla se na meti osuda nakon što je ponovo otpočela reklamiranje leka "Ozempic" namenjenog dijabetičarima, i to u svrhu mršavljenja. Jedna od javnih ličnosti koje su otvoreno govorile o sojoj borbi sa ovom bolešću, odnosno, kako ona kaže, komplikacijom, jeste i pevačica Romana Panić. Ona se sada ovim povodom oglasila za "Informer".

- To je apsolutno hohštaplerski. To je zloupotreba. Po mom mišljenju to nije normalno. Nije zdravo, pre svega. Ozempik je zapravo jedna vrsta insulina. Imam jednu prijateljicu koja je to koristila i kada mi je rekla da od toga nema apetit, rekla sam joj da hitno prestane sa tim - priča Romana, pa dodaje:

- Živimo u svetu gde bi ljudi dali sav novac samo da dobro izgledaju bez obzira na posledice. Smatram da je to jako pogrešno, to ne bi smelo da se radi. Pogotovo da tako nešto reklamira neka rijaliti ličnost. To je i problem što na društvenim mrežama izlazi sve zlo koje nam dolazi iz Amerike. Ja sam, naravno, protivnik svega toga. Smatram da u svrhu izgleda ne treba uzimati stvari koje su štetne po zdravlje.

Foto: ATAIMAGES

Romana Panić

Kako je Ozempik poslednjih meseci u Srbiji, ali i širom sveta, zloupotrebljen, te je direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić istakla da je u Srbiji došlo do nestašice istog, Romana se kao dugodišnji dijabetičar osvrnula i na ove, krajnje poražavajuće, navode:

- Znam sve, čitala sam. Strašno. Nisam za to zaista! Zlo je da neko pristane da tako nešto reklamira i da ljude navlači na nešto loše. Ja ću sigurno u budućnosti biti neko ko će pokušati da edukuje mlade ljude na ovu temu, jer sa dijabetesom živim potpuno normalno. Cilj mi je da ljudima dam snagu i entuzijazam kada je o ovome reč.

Foto: ATAIMAGES

Romana Panić

Iako je teško podnela saznanje da ima dijabetes tipa jedan, Romana Panić uspela je da pobedi sve svoje strahove. Dugo živi s tom bolešću i uvek je govorila da ne dozvoljava da dijabetes nosi nju, već ona nosi njega.

- Imala sam 15 godina kad su mi saopštili da bolujem od dijabetesa, i ta vest mi je veoma teško pala. Zamolila sam roditelje i doktore da izađu iz sobe i plakala više od sat. Bila sam očajna. Prihvatila sam da je dijabetes deo mene i nikad nisam dozvolila da on nosi mene, ja nosim njega.

Foto: ATAIMAGES

Aleksandra Subotić

Podsetimo, Aleksandra Subotić je jedna od kontroverznijih pojava na našem medijskom nebu. Publici je postala poznata kao devojka koja je, kao još uvek maloletna, rodila dete partneru svoje majke, sportistkinje Ljube Pantović, dok je Pantovićeva boravila u rijalitiju "Farma".

Subotićeva je danas u vanbračnoj zajednici sa 20 godina starijim Pecom Raspopovićem, sa kojim ima sina Jovana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija