• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.06.2023

13:16

ANASTASIJINA BUDUĆA KUMA ISPOZIRALA U MINIĆU! Lepa glumica sve oduševila

Estrada

ANASTASIJINA BUDUĆA KUMA ISPOZIRALA U MINIĆU! Lepa glumica sve oduševila

Podeli vest

Anastasija Ražnatović pre dve nedelje izgubila je bebu koju je čekala sa svojim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem i sada je prvi put od tužnog perioda stigla u Srbiju. Međutim, do sada nije viđena u javnosti, pa čak ni sa svojom kumom Tarom Milutinović koja je juče posle duže vremena objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Tara Milutinović, koja je po zanimanju glumica, sve oduševljava harizmom i talentom, a juče je sve oduševila i izgledom.

Nasmejana Tara objavila je fotografiju u kratkoj suknji sa jendog gradskog događaja i pobrala veliki broj pozitivnih komentara.

 

 

Za ovu priliku je obukla belu suknju, kombinovanu sa krem majicom, i belom košuljom preko. Uz sve to je stavila i zlatan nakit.

"Prelepa", "nestvarno lepa", "predivno stvorenje", "kakav osmeh"... su samo neki od komentara.

Foto: Instagram

S Tarom se druži od detinjstva... Anastasija

Podsetimo, mlada glumica se sa pevačicom Anastasijom druži od detinjstva, od dvanaeste godine i, iako venčanje još uvek nije u planu, Ražnatovićeva je odlučila da će Tara biti njena kuma.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne", a lepa glumica je tada otkrila da je Anastasija u toku korone stavila svoj život na pauzu na dve nedelje, kako bi ga posvetila isključivo njoj, nakon što je saznala da se zarazila virusom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija