• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer.rs/A.S.

28.04.2023

07:59

POZNATA GLUMICA ĆE BITI ANASTASIJINA KUMA NE VENČANJU U ŠPANIJI: Ona mi je najbolja drugarica, znamo se od moje 12. godine

Informer

Estrada

POZNATA GLUMICA ĆE BITI ANASTASIJINA KUMA NE VENČANJU U ŠPANIJI: Ona mi je najbolja drugarica, znamo se od moje 12. godine

Podeli vest

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uskoro će reći sudbonosno "DA" u Španiji, a pevačica je jednom prilikom otkrila da će joj kuma na venčanju biti njena najbolja drugarica, Tara Milutinović, koju poznaje od svoje 12. godine.

Anastasija Ražnatović, ćerka naše poznate pevačice, Svetlane Cece Ražnatović, otkrila je da je u četvrtom mesecu trudnoće i da ona i njen izabranik, fudbaler, Nemanja Gudelj, očekuju devojčicu. 

Nemanja i Anastasija odlučili su da se venčaju u Španiji, gde trenutno i žive. 

Foto: Predrag Milosavljević, Aleksandar Jovanović Cile

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Budući da je Cecina ćerka u četvrtom mesecu, svi se pitaju i kada će se desiti venčanje Ražnatovićeve i Gudelja, a budući mladenci još nisu progovorili o svim detaljima. Pored datuma, mnoge zanima i ko će biti Anastasijima kuma na venčanju. 

Mlada pevačica je jednom prilikom otkrila da će joj kuma na venčanju biti njena najbolja drugarica, glumica, Tara Milutinović. 

Foto: Instagram printscreen/tmilutinovic

Tara Milutinović i Anastasija Ražnatović

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne" nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je mlada pevačica stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

 

 

Mlada glumica Tara Milutinović nedavno se po prvi put pojavila na filmskom platnu. Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića i završila je dva fakulteta.

Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija