• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

27.04.2023

21:35

OBLAČI SE KAO BESKUĆNIK! Otkriveno kakvo je DRUGO STANJE Anastasije Ražnatović!

Marko Đoković

Estrada

OBLAČI SE KAO BESKUĆNIK! Otkriveno kakvo je DRUGO STANJE Anastasije Ražnatović!

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović u drugom je stanju sa fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljem sa kojim će za par meseci dobiti ćerku.

Vest da je mlada pevačica trudna odjeknula je kao bomba u medijima, a Anastasija je podelila svoje osećaje povodom trudnoće sa Informerovim čitaocima. 

Ona je rekla da je u početku imala nesnosne mučnine zbog kojih nije izlazila iz kuće, kao i da otkada je saznala da će postati majka nema želju da se nešto modira i doteruje već se najprijatnije oseća kada je u ležernom izdanju. 

Konačno su prestale mučnine, pa mi je sada sve lagano. Kao da nisam trudna! Jedino što mi se često spava i što se oblačim kao beskućnik. Stalno sam u helankama i samo mi se nose široke stvari - kaže pevačica.

Foto: Printscreen/Instagram

Anastasija i Nemanja

Povodom srećnih vesti iz porodice Ražnatović oglasila se i mama-baka Ceca koja nije krila svoju radost jer će uskoro dobiti treće unuče. 

Kada mi je Anastasija preko video-poziva saopštila da čekam i treće unuče, bila sam presrećna. Ta vest za mene nije bio šok, već prelepo iznenađenje. Ovo je veliki blagoslov od Boga za čitavu porodicu. Tasa se sada sjajno oseća, nije razmažena, samo malo više spava nego obično, ali to je normalno - rekla je pevačica u emisiji "Ceca show", koju možete večeras pogledati na TV Blic. 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće. Ona i fudbaler će na leto sklopiti građanski brak u Sevilji, a sledeće godine organizuju veliku svadbu i crkveno venčanje saznaje "Informer".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17