• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

16.06.2023

21:35

OTKRIVEN RAZLOG NASILJA NAD SLOBINOM ŽENOM! Jelenu bivši muž napao jer iskorišćava decu?!

printscreen

Estrada

OTKRIVEN RAZLOG NASILJA NAD SLOBINOM ŽENOM! Jelenu bivši muž napao jer iskorišćava decu?!

Podeli vest

Domaća javnost i dalje je u šoku nakon što je u emisiji "Paparaco lov" objavljen jeziv snimak na kome se vidi kako Jelena Radanović trpi nasilje od bivšeg muža.

Kako saznaje "Kurir" od dobro obaveštenog izvora, do ovog incidenta je došlo, kako se može naslutiti i na osnovu samog snimka, kad je bivši Jelenin suprug došao da od nje preuzme njihovog zajedničkog sina. Međutim, uznemireno dete nije htelo da krene sa ocem, pa ga je Jelena, dok mu je vezivala pojas na zadnjem sedištu, smirivala objašnjavajući mu da je i ona tu i da će, ako je potrebno, krenuti s njim i da ga neće ostaviti samog. Te reči su, objašnjava izvor, toliko iznervirale bivšeg Jeleninog muža da ju je mučki izvukao iz vozila i bacio na zemlju, a što je zabeleženo na jednoj od kamera komšija koji žive u kući neposredno pored Jelene i njenog supruga, pevača Slobe Radanovića, u Višnjičkoj banji.

Foto: Printscreen/You Tube

Jelena je, nakon što je pretrpela nasilje od bivšeg muža, zbog povreda koje je tom prilikom zadobila otišla u Urgentni centar u pratnji sestre Maje kako bi je doktori pregledali i ustanovili stepen povreda. Kako se dalje vidi na šokantnom snimku, ona se zatim u pratnji advokata uputila ka policijskoj stanici kako bi s dokazima i lekarskom dokumentacijom prijavila bivšeg supruga za nasilje.

Inače, Jelena je, još otkad je odlučila da napusti bivšeg supruga i razvede se od njega, imala velike probleme u odnosu i komunikaciji s njim. Prema saznanjima, on ju je prvi put prijavio Centru za socijalni rad odmah nakon venčanja sa Slobom.

Foto: Printscreen/You Tube

U jednoj od prijava, navodno je naveo da Jelena iskorišćava njihovu zajedničku decu i da ih vodi na mesta gde će biti prisutni mediji kako bi ih snimali i fotografisali, te da joj je samo bitna popularnost. On je takođe navodno tvrdio i da Radanovićeva ne brine o deci i da ih zanemaruje, zbog čega je ona više puta išla u Centar i policiju, pa i u poodmakloj trudnoći, kako bi iznela svoju stranu priče i negirala sve navode bivšeg supruga.

- Otkad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima, na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u Centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam. Čovek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava jer nema šanse da odem od miliona, naročito s detetom koje ima posebne potrebe. Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu. Zato me je Bog nagradio Slobom - napisala je Jelena na društvenim mrežama nakon što se saznalo da je fizički napadnuta od strane bivšeg supruga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija