• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.06.2023

09:00

PRIZNAJ ŽENI DA ME VOLIŠ! SANELA, JA SAM NJEGOVA DOŽIVOTNA LJUBAV! Gabrijela i Semir su bili u tajnoj vezi, a supruga mu je sve oprostila!

ATAIMAGES/insajder

Estrada

PRIZNAJ ŽENI DA ME VOLIŠ! SANELA, JA SAM NJEGOVA DOŽIVOTNA LJUBAV! Gabrijela i Semir su bili u tajnoj vezi, a supruga mu je sve oprostila!

Podeli vest

Semir Džanković ponovo je dospeo u žižu interesovanja javnosti kada je došao do finala "Zvzeda Granda", a svi su zanemeli kada su videli i njegovu suprugu Sanelu koja mu je očigledno optostila Gabrijelu Pejčev i njihovu aferu o kojoj je javnost brujala pre nekoliko godina.

Ljubav Gabrijele i Semira mesecima je punila novinske stupce, a sve je počelo u muzičkom takmičenju "Pinkove Zvezde" gde su se oboje takmičili i zaljubili uprkos tome što je on u tom trenutku bio u braku sa suprugom Sanelom.

Foto: Pink Tv prntscreen

Semir sa suprugom Sanelom na finalu "Zvezda Granda"...

Naime, kako se dalje navodilo, za njihovu aferu znali su svi, osim njegove supruge.

Gabrijela je odlučila da uđe u rijaliti, a medijima je neposredno pre ulaska priznala da je bila u vezi sa zauzetim muzičarem, što je on odmah demantovao nazivajući je lažljivicom.

- Gabrijela je pred ulazak u "Farmu" ispričala medijima da smo nas dvoje imali aferu i da sam zbog nje želeo da ostavim suprugu. Tog dana, kada je ušla, u svim novinama su osvanuli najgrozniji mogući naslovi, koji su veoma potresli celu moju porodicu, posebno moju Sanelu - priča vidno potreseni Semir i nastavlja:

- Sanelu je to mnogo pogodilo, na internetu je danima gledala grozne laži koje je Gabrijela "izrekla. Veoma se uzrujala, jedva sam je smirio. Hvala bogu da između moje žene i mene pre svega postoji bezuslovno poštovanje i poverenje, pa Sanela nije ni pomislila da to može da bude istina. Ne znam šta bih uradio da mi je jedna isfrustrirana devojka napravila pometnju u braku svojim lažima, ali joj sigurno neću zaboraviti Saneline suze - rekao je Semir, koji tvrdi da je Gabrijela lagala novinare da bi dospela u centar pažnje pred ulazak i da bi razorila njegov dom.

Foto: ATAIMAGES

Gabrijela Pejčev

- Ona je to radila i dok je bila u "Pinkovim zvezdama", pričala je razne lažne priče, ali me nikada do sada nije pominjala. Mi smo radili zajedno i zaista sam uvek bio fer prema njoj, kao i moja porodica. Nismo to zaslužili, ali sve je o sebi rekla. Verovatno je bila nesrećno zaljubljena u mene, pa je zato htela da me razvede od žene, ali plan joj nije uspeo - zaključio je Semir.

Međutim, u toku boravka u rijaliti programu Gabrijela je priznala da je zaljubljena u Radeta Lazića, što je Semira i te kako pogodilo, pa se požalio bliskoj osobi, ali poruke su osvanule u javnost.

- Ne postoji niko u njenom životu sem tebe - pokušala je da ga uteši prijateljica i podsetila ga na to da je on oženjen.

- Pa šta ako imam ženu. Kao da je nemam, veruj mi - napisao je, a onda vratio priču na Gabrijelu:

- Sve sam dao za nju i zamolio je za nešto i to je prekršila. Svi su u grupama, a ona se izdvojila sa onim manekenom ili šta je već. Drhtim, majke mi, drhtim i plačem. Ni u jednom trenutku nije rekla da voli drugog. Majke mi, srce mi se kida - pisao je Džanković i nastavio:

- Kaže da neće s njim zato što se plaši šta će mama da joj kaže. Neće da mu kaže da me voli. Kaže da sam siledžija. Plačem, majke mi, kao lud. Pobegao sam u drugu sobu. Poljubio je. Tek je prošlo nekoliko dana, toliko o njenoj ljubavi. Ali, bravo, sedam dana je izdržala. Tera je da spavaju u istom krevetu. Izvini, malo te smaram, ali sam slomljen. Srce mi je puklo na hiljadu komada - pisao je Džanković.

Foto: Printscreen/Instagram

Prevario suprugu, pa ušao u rijaliti sa Gabrijelom... Semir Džanković

Nakon ove afere sa porukama, Semir je takođe odlučio da uđe u rijaliti.

U rijalitiju su usledile žučne rasprave, a iako je Semir u početku demantovao da je između njih postojalo bilo šta, ipak je u nekoliko navrata priznao, ne samo da je bio sa pevačicom, već i da je zaljubljen.

- Kod nas ne smeš ništa da imaš sa ženom, dok je ne oženiš. Baš ništa, ali Gabrijela i ja smo prešli tu granicu - ispričao je on jednom u rijalitiju.

- Što ne staneš i priznaš ljudima da me voliš. Priznaj ženi da me voliš. Sanela, tvoj muž me voli doživotno - pričala je Bugarka a onda ju je Rade uhvatio i uneo u kuću. Uveo je u spavaću sobu i nije joj dao da izađe.

Mnogi su prisutvovali njihovim burnim ljubavnim svađama koje su se nekada završavale i polivanjem vode, ali svima je bilo jasno da između njih i te kako nešto još uvek postoji.

Semir je nakon incidenta i žestoke svađe sa Tamarom Đurić diskvalifikovan, nakon čega se povukao iz javnosti. Pevač se nije pojavljivao sve do sada, kada je postao jedan od favorita u takmičenju "Zvezde Granda".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)
Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

08.05.2024

12:20

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05