• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2023

13:00

Niko nije znao ove detalje! Darko Filipović tražio utehu sa strane!

printscreen

Estrada

Niko nije znao ove detalje! Darko Filipović tražio utehu sa strane!

Podeli vest

Darko Filipović i njegova supruga Jasmina razveli su se nakon 12 godina braka zbog njenog neverstva, a kako domaći mediji pišu i pevač je tražio utehu sa strane.

Poznatog folkera je supruga prevarila sa njegovim prijateljem, što je on i potvrdio.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote.

Kako se navodi, Darko Filipović je navodno bio sklon flertovanju na društvenim mrežama, koristio je svoju popularnost.  

Foto: ATAIMAGES

 

 

On je na taj način probao da dopre do devojke, koja želela da ostane anonimna, međutim, druga strana nije bila zainteresovana za pevača, iako ju je obasipao kompliementima.

Darko je navodno nastavio sa upornošću, ali na kraju nije došlo do upoznavanja i daljeg kontakta.

Podsetimo, Jasmina i Darko su se upoznali sa njenim sadašnjim partnerom preko zajedničkog prijatelja.

Foto: printscreen Instagram jassfilipovic

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija