• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

30.06.2023

08:17

Žena Darka Filipovića upletena u kriminalne radnje?! Novi dečko je uvukao u svoje malverzacije!

Instagram prinstcreen

Estrada

Žena Darka Filipovića upletena u kriminalne radnje?! Novi dečko je uvukao u svoje malverzacije!

Podeli vest

Supruga pevača Darka Filipovića, Jasmina, danima je u centru skandala najpre jer se saznalo da je muža varala sa njegovim drugom, a sada i da je umešana u kriminalne radnje svog novog partnera koji je već poznat nemačkoj policiji.

Jasmina i Darko nedavno su se razveli, o čemu je Informer prvi pisao, a nakon toga je pevač obelodanio da ga je supruga varala s njegovim drugom. Da sve bude gore, izvesni Robert S. s kojim je Jasmina varala Darka osumnjičen je za malverzacije u Nemačkoj i tamošnja policija ga juri zbog pronevere 1,25 miliona evra.

Foto: Instagram prinstcreen

 

 

A kako sada prenose mediji, Jasmina je bila posrednik u Robertovim prljavim poslovima i to je krila od porodice, ali i od supruga, pa je Filipović po Beogradu trošio novac za koji ni znao odakle potiče.

- Otkako su Jasmina i Robert ušli u vezu ona je znala čime se on bavi, ali joj to očigledno nije smetalo. Kako je Robert umešan u razne vrste pranja novca, ona mu je pomagala da ga krije po Beogradu dok se malo nije slegla situacija. Darko nije imao pojma da Jasmina Robertu pomaže u krimi-radnjama, za sve je saznao tek kasnije, kad su se rastali, ali je sebi obećao da nikad neće bivšu ženu javno da opanjkava. Sigurno mu nije bilo do priče kad je saznao da ga žena vara s dečkom s kojim ju je baš on upoznao - priča nam izvor blizak pevaču i dodaje da se pevač dobro drži, najviše zbog ćerkice, koju voli najviše na svetu:

- Darko ne zna šta ga je snašlo, ali neće da pravi probleme niti da se prepucava s bivšom ni s ovim pošto želi mir zbog ćerke, koju mnogo voli. On sve radi da bi nju zaštitio i sklonio od problema koji su zaista ogromni budući da je ovaj krimos stalno s Jasminom, a Darko se plaši da dete bude s njima.

Foto: printscreen

 

 

Kako mediji prenose, Robert S. takođe je po Beogradu troškario novac koji je zaradio baveći se nezakonitim poslovima.

- Robert i Jasmina su zajedno trošili novac zarađen tokom raznih krađa. Kad su s Darkom bili zajedno na letovanju u Tajlandu, on tad nije imao pojma odakle mu tolike pare. Jasmina i Robert su u dilu s ljudima koji imaju jake kontakte i veze, pa spolja izgleda kao da nemaju veze ni sa kakvim prekršajima. U celoj priči je najgore Darku, koji sad samo brine o njihovoj ćerkici. Krivo mu je zbog svega što mu je Jasmina uradila, ali sad nema nazad - priča izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija