• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

30.06.2023

10:00

Darkova bivša se preselila blizu njega, a dečko joj plaća stan! Jasmina uživa s Robertom, a on sve finansira!

ATAIMAGES

Estrada

Darkova bivša se preselila blizu njega, a dečko joj plaća stan! Jasmina uživa s Robertom, a on sve finansira!

Podeli vest

Supruga Darka Filipovića, Jasmina, napustila je njihov stan i kako sada pišu mediji, uselila se u iznajmljeni koji plaća njen dečko Robert S. za kojim traga nemačka policija zbog pronevere para.

Robert S. koji je optužen za proneveru 1,25 miliona evra sada, navodno, finasira život koji vodi Jasmina. 

Foto: Instagram prinstcreen

 

 

Kako pišu mediji, Robert S. sa kojim je Jasmina u vezi oko pola godine, optužen je za saučesništvo u pljački 1,25 miliona evra u nemačkoj transportnoj kompaniji „Prosegur“. Nova saznanja ukazuju na to kako nabildovani Novosađanin za kojim traga nemačka policija ukradeni novac troši na još uvek zakonitu suprugu Darka Filipovića, kojoj plaća stan, hranu...

- Od kada je Jasmina s ćerkicom Nastijom napustila dom u kojem je donedavno živela s Darkom, brigu o njima preuzeo je Robert S. On im je pre četiri meseca pronašao stan i iznajmio ga na godinu dana. Platio je u kešu ceo iznos unapred, kako se njegova ljubavnica ne bi brinula - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao:

- Osim kirije, on plaća i račune, internet, telefon, ali im svakodnevno puni i frižider. Jasmini kupuje skupocene krpice i torbe, a vodi je i u restorane i noćni provod gde ostavlja velike napojnice konobarima. Ona u svemu tome uživa jer ju je na hedonistički način života navikao još uvek zakoniti suprug koji se sve vreme trajanja njihove veze i braka trudio da joj ništa ne zafali. Darko joj je skidao zvezde s neba, kupovao skupocene automobile, vodio na luksuzna i daleka putovanja i ispunjavao sve njene hirove, a bilo ih je - ispričao je izvor.

Stan koji je Robert S. s ukradenim parama iznajmio Jasmini, luksuzan je i trosoban i nalazi se u poznatom beogradskom naselju u kojem žive mnoge poznate ličnosti.

- Nekretnina od blizu sto kvadrata u sklopu je novoizgrađene zgrade u čijem se prizemlju nalazi i prodavnica poznatog brenda. Ima privatni parking, interfon, kamere, a i portira. Na taj način Robert je želeo da svojoj ljubavnici obezbedi mir ali i bezbednost - završio je izvor.

Foto: printscreen Instagram jassfilipovic

 

 

Mediji su došli do saznanja ko je markantni i zgodni mladić iz Kaća koji je zaludeo zauzetu ženu, a koja je zbog njega ostavila sve.

U pitanju je Robert S. za kojim traga nemačka policija zbog krađe u transportnoj kompaniji „Prosegur“ iz Štutgarta u kojoj je radila njegova tadašnja devojka Mirnesa S. iz Bosne, a koju je navodno Robert nagovorio da ukrade novac i iznese ga u kutijama. Nakon toga, kako stoji u istrazi, a o čemu je pisao nemački „Bild“, njih dvoje su kolima pobegli u Beč, a onda je Robert Mirnesu poslao s 20.000 evra u Crnu Goru, a on je nastavio dalje sam, s ostatkom novca. Mirnesa je u januaru ove godine uhapšena i sada u zatvoru čeka suđenje za to krivično delo, a policija traga za dečkom Jasmine Filipović, koji se krije u Beogradu.

Darko Filipović nije želeo da govpri o ovoj temi, te je samo kratko izjavio:

- Ne zanima me, neću komentarisati ništa vezano za nju i njen život - rekao je pevač.

- Papiri za razvod nisu predati ni sa jedne strane. Darko čeka da to uradi Jasmina, a ona verovatno da to učini on. Dotle, ćerka Nastija (12) nalazi se kod majke, ali je otac redovno viđa i svakodnevno se čuje s njom - rekao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija