• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

01.07.2023

11:15

Viki o renoviranju Cecine vile! Konačno otkrivena istina o prekidu radova: Sve je u skladu sa zakonom!

ATAIMAGES/printscreen

Estrada

Viki o renoviranju Cecine vile! Konačno otkrivena istina o prekidu radova: Sve je u skladu sa zakonom!

Podeli vest

Natpisi da je prekinuto renoviranje vile na Kipru koja je u vlasništvu Svetlane Cece Ražnatović, danima su se mogli čitati u pojedinim medijima, a nakon toga folk zvezda je demantovala ovo. Sada je njena kuma Viki Miljković obelodanila pravu istinu.

Viki je ispričala zbog čega majstori još nisu ni počeli s renoviranjem i kompletnom rekontrukcijom vile koja je dogovorena početkom godine. S obzirom na to da je Ceca nju angažovala na rekontrukciji, Viki je sve objasnila:

Foto: Informer printscreen

Viki Miljković o renoviranju Cecine vile na Kipru

 

- Građevinska dozvola se čeka jako dugo. Na Kipru i u Grčkoj je to još duže, pogotovo za one koji ne žive tamo. Tako da čekamo na građevinsku dozvolu, jer mi sve radimo u skladu sa zakonom - rekla je Viki, pa otkrila šta će raditi sa svojim timom.

Foto: Foto: Privatna arhiva

Ovako bi trebalo da izgleda Cecina vila u Aja Napi

 

- Zamislite da krenemo, pa nam stopiraju radove zbog dozvole. To nije tako jednostavno, nadamo se da će to da bude vrlo brzo. Kreće se sa grubim radovima, a onda moja ekipa ulazi u priču sa finijim obradama, lepim, ulepšavajućim, završnim - otkrila je Viki Miljković.

Kako je ranije otkriveno u pevačicinom šou programu "Ceca i deca", nova vila imaće tri sprata, a na trećem je, prema projektu, planiran spa centar. Ugradiće džakuzi iz kog će imati direktan pogled na more.

Folk zvezda navodno planira brojne promene u svojoj letnjoj oazi mira, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.

U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba imati svoje kupatilo. U vilu će navodno biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreću po spratovima.

Podsetimo, Ceca je u nekoliko navrata isticala kako je dizajn enterijera njen hobi i kako voli da učestvuje u uređenju svojih stambenih objekata, te verujemo da će i ona "umešati svoje prste".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija