• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2023

18:32

Elena Kitić još jednom iznenadila svojom transformacijom! Pevačica ovim gestom izazvala buru komentara (FOTO)

printscreen

Estrada

Elena Kitić još jednom iznenadila svojom transformacijom! Pevačica ovim gestom izazvala buru komentara (FOTO)

Podeli vest

Elena Kitić je svoju dugu, crnu kosu zamenila plavom, sa roze krajevima, što je iznenadilo njene fanove, pa su se komentari ispod objave samo nizali.

Pevačica Elena Kitić važi za nekog ko često eksperimentiše sa svojim izgledom, što je uradila i sada.

Elena je retko aktivna na mrežama, a njena nova fotografija je na Instagramu izazvala lavinu komentara. Naslednica Mileta Kitića je svoju dugu crnu kosu, koja je inače njen zaštitni znak, promenila u plavu, sa roze krajevima. Ubrzo je pevačica otkrila da je u pitanju perika. 

Foto: Instagram printscreen/elenakitic

 

Komentari ispod fotografija samo su se nizali, a mnogi ističu da bi se pevačica snašla i kao plavuša, te da je ovo odlična transformacija.

Podsetimo, pevačica Elena Kitić već neko vreme uživa u vezi sa reperom Mihailom Miksom Vujićem.

Foto: printscreen

 

Reper Mihailo Vujić Mikaa često posećuje dom svoje devojke Elene Kitić, koji se nalazi Dušanovcu. Elena i Mihailo su vezu krili duži vremenski period, a ne eksponiraju se ni nakon što je otkriveno da su zajedno


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija