• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

09.07.2023

18:43

(VIDEO) Džala Brat propao kroz rupu! Slomio se na bini, jedva ga spasili iz provalije

Printscreen Instagram/ ATA Images

Estrada

(VIDEO) Džala Brat propao kroz rupu! Slomio se na bini, jedva ga spasili iz provalije

Podeli vest

Na društvenim mrežama isplivao je snimak nezgodnog pada repera Džale Brata.

Sarajevski reper Džala Brat nastupao je proteklog vikenda na Zrću, gde je doživeo veliki peh. Naime, Jasmin Fazlić, kako glasi pravo ime kontroverznog performera, u toku izvođenja jednog od svojih hitova, nije video rupu na bini, pa je nezgodno zagazio, okliznuo se i propao kroz nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Express (@express.ba)

 

Njegov kolega Buba Koreli i ljudi na bini su odmah pritrčali da mu pomognu, a njegovo stanje, te da li je došlo do ozbiljnijih povreda, zasad, nije poznato.

Podsetimo, Bubi Koreliju i Džali Bratu zabranjen je ulaz u Srbiju već neko vreme, nakon što je usled nasilničkog ponašanja člana njihovog obezbeđenja jedan mladić u Nišu povređen.

Foto: ATAIMAGES

Džala Brat, Buba Koreli

Skandal je tada razbesneo čitavu javnost, a zatim je i pokrenuta peticija koju je potpisalo više od 68.000 ljudi. Oni su od zabrane, kako je pisao Kurir, ostali bez najmanje milion evra, koliko je trebalo da zarade od čestih nastupa u našoj zemlji. 

Pored toga što ne mogu da pređu granicu Srbije i nastupaju u našoj zemlji, ni njihova muzika više nije slušana kao ranije. Za to su najviše zaslužni muzički kanali koji ne emituju njihove spotove, što se odrazilo na to da poslednji album Džale Brata prođe gotovo neopaženo u regionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija