• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.07.2023

20:45

Tajna venčanja Bilje Jevtić i Ace Ilića! Seksepilna plavuša i danas se nalazi na skoro svim fotografijama sa ovim parom!

Youtube printscreeen

Estrada

Tajna venčanja Bilje Jevtić i Ace Ilića! Seksepilna plavuša i danas se nalazi na skoro svim fotografijama sa ovim parom!

Podeli vest

Kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića svima je dobro poznata dama

Poznati estradni par, Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtić već duže od 30 godina važe za jedan od najskladnijih na estradi. Upoznali su se tokom zajedničkih turneja sredinom osamdesetih, a nakon što su bili vereni oko godinu dana, 1989. godine stali su na ludi kamen. 

Budući da je Aca rodom iz Gornjeg Milanovca, mladenci su odlučili da baš u tom gradu i upriliče svadbeno veselje o kojem se dugo pričalo, a ono što je u javnosti manje poznato jeste da je kuma Biljane Jevtić bila jedna svima dobro poznata voditeljka.

Dok je pevač odlučio da mu na venčanju svedoči drug iz detinjstva, Bilja je odabrala Suzanu Mančić sa kojom ju je spojio i zbližio posao.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

One su godinama vreme provodile na velikim turnejama i putovanjima širom bivše Jugoslavije, ali i čitavog sveta, pa se tako rodilo neraskidivo prijateljstvo koje traje decenijama.

Ni danas se ništa nije promenilo kada je u pitanju njihov odnos. Kumovi i danas, pored brojnih obaveza neguju divno prijateljstvo i kumstvo, redovno se viđaju i druže, što dokazuju i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Kada su pre tri godine proslavili jubilarnu tridesetu godišnjicu braka, tom prilikom je kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića uputila emotivnu čestitku supružnicima.

Moji kumovi, Bilja Jevtić i Aleksandar Ilić, proslavili su 30 godina braka. Ponosna sam što sam im kuma i što smo prijatelji svih ovih godina. Srećno - napisala je Suzana uz sliku sa proslave.

 

 

Inače, Acina i Biljina svadba je okupila mnogobrojne kolege sa estrade, a posebno je interesantno da im je na veselju pevala Ceca Ražnatović, u to vreme Veličković, koja je tada bila na početku karijere.

- Ceca je bila devojčurak od 16 godina, a ja sam je upoznala mnogo ranije. Oduvek je znala da će biti pevačica. Pošto je volela moje pesme, navratila bi do mene kad dođem kod mame u Niš. Pevala je kod nas na svadbi, a dugo smo se družile, odlazile na slave i rođendane naše dece - rekla je Bilja jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija