• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2023

06:20

Spektakl u najavi! Didi Džej snima rijaliti sa Kardašijanima!

reuters/Aleksandar Jovanovic

Estrada

Spektakl u najavi! Didi Džej snima rijaliti sa Kardašijanima!

Podeli vest

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, tvrdi da snima rijaliti sa Kardašijanima! Srpska pevačica, koja i u Americi gradi karijeru, kaže da je u kontaktu sa najvećom rijaliti porodicom na svetu!

Didi Džej je otkrila da uskoro putuje u Ameriku da utanači sve detalje oko svog rijalitija, a tada će posetiti i slavne sestre Kim Kardašijan i Kajli Džener.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Sa Kardašijanima imam veoma dobar kontakt i izvesno je da ćemo biti u istom rijalitiju. Lični fotograf Kajli Džener slika i mene kada sam u Americi, on nas je upoznao i spojio, uskoro ću ih možda posetiti u njihovoj kući u Los Anđelesu. Moj rijaliti koji sam planirala stao je, nažalost, zbog korone, ali sada imam dobre ponude, pa ću videti. Uskoro ću odlučiti. Taj rijaliti će biti o mojoj karijeri, muzici, modi... - otkrila je Didi, a na pitanje da li joj kolege iz Srbije zavide odgovara:

Foto: EPA

Kajli Džener i Didi imaju istog fotografa

- Nisam osetila zavist kolega jer sam veliki radnik i trudim se da sve postignem, pa nemam vremena da slušam priče nesrećnih ljudi koji loše komentarišu. Ne smatram sebe najbogatijom, ali je tačno da sam najviše uspela u svetu, a dolazim iz Srbije! Najbitnije je da znate šta radite i da novac iskoristite na najbolji mogući način, baš kao ja!

Foto: EPAIMAGES

 

 

 

Nigde bez telohranitelja

Didi je otkrila detalje o životu pre popularnosti:
- Uvek sam bila drugačija, po oblačenju sam se izdvajala, na fakultet sam išla našminkana i u štiklama u šest-sedam ujutru, dok su svi bili čupavi i u širokim trenerkama i patikama. Imala sam utisak da svi misle da nisam normalna i da sam vanzemaljac. Sada imam vozača i obezbeđenje jer ima mnogo fanova koji me saleću i koji su nepristojni. Nikada se ne plašim jer nigde više ne idem sama.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija