• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.07.2023

22:45

(FOTO) Postala je žestoka ribetina! Volela je Arkanovog sina, živi daleko od Srbije i kupa se u luksuzu!

printscreen youtube

Estrada

(FOTO) Postala je žestoka ribetina! Volela je Arkanovog sina, živi daleko od Srbije i kupa se u luksuzu!

Podeli vest

Karolina Gočeva danas živi daleko od očiju javnosti, a muzici je i dalje ostala verna.

Makedonska pop pevačica Karolina Gočeva za jako kratak period postala je jedna od najpopularinih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, a Srbija je obožavala njenu boju glasa, ali i brojne numere koje su i danas i te kako slušane.

"Srešćemo se opet", "Više se ne vraćaš", "Kad voliš", samo su neki od njenih hitova, a zgodna Makedonka oduvek je izbegavaa da govori o svom privatnom životu. Ipak, njen ljubavni život bio je pod budnim okom javnosti.

Makednoska pevačica bila je u kratkoj vezi sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana.

Foto: printscreen instagram

 

 

Nakon toga zabavljala se sa Nikom, bogatim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Sa njim je počela da se zabavlja kada je krajem leta 2011. godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim.

Karolina se 23. septembra 2017. godine udala za Mihaila Korubina, šest godina mlađeg slikara sa kojim se upoznala tokom snimanja naslovnice njenog albuma "Izvor", kako je ispričala u jednom intervjuu. Venčali su se u nesvakidašnjem ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja.

On, inače, potiče iz umetničke porodice – njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku. Karolina danas živi daleko od očiju javnosti, a muzici je i dalje ostala verna. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde ima veliki broj pratilaca sa kojima deli brojne životne trenutke, a mnogi su primetili da se fizički i nije mnogo promenila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija