• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Studio B/Informer

10.08.2023

22:30

Šok! Bivše drugarice se videle, Ana prišla Kačavendi na ulici! Milena otkrila detalje njihovog razgovora!

Aleksandar Jovanović Cile/Marko Đokovi

Estrada

Šok! Bivše drugarice se videle, Ana prišla Kačavendi na ulici! Milena otkrila detalje njihovog razgovora!

Podeli vest

Milena Kačavenda, bivša drugarica drugoplasirane učesnice rijalitija "Zadruga 6" Ane Ćurčić, otkrila je da su se njih dve srele na ulici i da su tom prilikom razmenile par reči!

Do skoro kume, a sada ljute rivalke, Milena Kačavenda i Ana Ćurčić, sasvim slučajno su se srele u gradu.

Buduća učesnica "Zadruge 7" otkrila je sve o detaljima susreta sa bivšom najboljom drugaricom.

Foto: ATA Images

 

- Srele smo se relativno skoro ispred Radničkog, ona je išla u fudbalski klub, ja sam izlazila iz restorana. Dobacila mi je sa 15 metara rastojanja "Ej Kačavenda", ja sam joj rekla "Od kada sam ja za tebe Kačavenda, ti si za mene Ana, a ne Ćurčić". Vratila se, prišla mi, neku smo progovorile, njeno prvo pitanje je bilo "Kako te nije sramota da me pogledaš u oči". Ja sam se nasmejala, htela sam da joj kažem "Nije higijenski da mi uzimaš pitanje iz usta". Ona je držala grčevito tablet u kojem sve piše. Ako bude ulazila, moraće da nauči sve iz tog tableta napamet. Ako uđe u Zadrugu, ja joj šaljem poruku da se dobro naoruža i da nauči sve to iz tableta napamet ako hoće da krene na mene - rekla je Milena i dodala:

- Ukoliko bi Ana ušla u "Zadrugu", nikada joj ne bih prva pružila ruku pomirenja. Nisam prva krenula na nju, bila sam veliki diplomata do sada, ali neću je raskrinkavati u "Zadruzi", ukoliko me ne napadne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija