• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2023

16:20

Dalila nije dala otkaz! Anđela razotkrila Dragojevićevu, ovo je istina o raskidu saradnje sa Mirkovićem!

Aleksandar Jovanovic Cile, ATA,

Estrada

Dalila nije dala otkaz! Anđela razotkrila Dragojevićevu, ovo je istina o raskidu saradnje sa Mirkovićem!

Podeli vest

Dalila Dragojević je juče obavestila fanove da je raskinula saradnju sa televizijom Hajp čiji je vlasnik Saša Mirković, i rekla da je to njena odluka. Međutim, bivša rijaliti učesnica i njena dojučerašnja koleginica Anđela Đuričić se izlanula i otkrila da je Dalila otkaz zapravo dobila!

Vlasnik "Hajp" televizije Saša Mirković juče je doneo odluku o kojoj je odmah obavestio javnost putem svog instagrama.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako je rekao, niko od voditelja i tv lica ove televizije više neće smeti da koristi profil na Tiktoku i putem lajv mečeva "prosi" novac, budući da takav način zarađivanja nije u skladu sa politikom njegove firme, u kojoj kako naglašava, svi zaposleni dobro zarađuju.

Odmah nakon Mirkovićeve objave oglasila se Dalila Dragojević koja upravo na ovaj način na nedeljnom nivou navodno uzima i do 15 hiljada evra. Dalila je saopštila da je dala otkaz na ovoj televiziji, ali da njena odluka nema veze sa odlukom vlasnika i TikTokom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Dobro sam, trenutno sam na plaži. Ne mogu sada da razgovaram o tome, ali odluku nisam donela zbog Tiktoka. Saradnju sam završila u prijateljskim odnosima... Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unapred, tako da videćemo, uglavnom još dugo ćemo se gledati - rekla je Dalila.

S druge strane, fanovi bivših zadrugara koji su se oprobali kao voditelji na televiziji "Hajp", odmah su se zapitali šta će biti sa Anđelom Đuričić, budući da i ona redovno snima za TikTok.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Đuričićeva je poručila da će ispoštovati zahtev svog poslodavca, te je istakla da je obrisala nalog na ovoj mreži, iako kako kaže, pravilo važi od 1. septembra. Ono što je posebno zaparalo uši onima koji su slušali Anđelino obraćanje jeste momenat kada je rekla da je Dalila dobila otkaz, iako Dragojevićeva tvrdi da ga je sama dala i da je to bila njena odluka koja nema veze sa pravilom za TikTok.

 

 

- Sve što ja znam jeste da je Dalila dobila otkaz, znate da je danas naš direktor objavio vezano za Tiktok, da ljudi koji "giftuju" i koji rade te mečeve neće moći od 1. septembra više da se bave time jer nije u skladu sa firmom. Tako da to je to, ona je posle toga dobila otkaz, očigledno je izabrala Tiktok, a ne svoj posao i okej, ja nemam ništa sa tim i mene to ne zanima. To je sve što znam i ne bih više pričala na tu temu, ne bih da se mešam u njihove radne odnose, to nije moja stvar - poručila je Anđela, iako je zapravo rekla baš sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija