• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.08.2023

16:38

Saša Mirković progovorio o Dalilinom otkazu! Otkrio šta ne može da toleriše

ATAIMAGES

Estrada

Saša Mirković progovorio o Dalilinom otkazu! Otkrio šta ne može da toleriše

Podeli vest

Dalila Dragojević, bivša rijaliti učesnica i dojučerašnja voditeljka, danas je šokirala fanove objavom na društvenoj mreži Instagram, u kojoj ih je obavestila da su vlasnik televizije Hype Saša Mirković raskinuli saradnju. A sada se oglasio i Mirković o tome za Informer.

Nakon Mirkovićeve objave da njegovi voditelji neće moći da se eksponiraju i "zarađuju" preko Tik Toka, Dalila koja debelo zarađuje ovim putem, napisala je sledeće: 

Foto: printscreen instagram

 

- Obaveštavam ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena na televiziji Hype. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezana za Tik Tok kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka bude da je zbog TT. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas - napisala je Dalila aludirajući na saopštenje koje je napisao Mirković.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Hype će od početka nove sezone zatražiti od svih voditelja i TV lica da prestanu sa korišćenjem Tiktoka i da preko istog "prose" novac. Ko to ne bude ispoštovao, moraće da se pomiri sa tim da više neće biti deo tima.

Ono što je mnoge zbunilo je to što Dragojevićeva nije rekla da li je otkaz dala ili dobila, kao i šta je razlog prekida saradnje, ako nije Tiktok.

Foto: ATA-Images

 

Mi smo pozvali Mirkovića, a on je indirektno potvrdio da je njena aktivnost na pomenutoj društvenoj mreži razlog zašto su se razišli.

Foto: ATAIMAGES

 

- Videli ste moju objavu na Instagramu? Osim onoga što sam napisao nemam nijedan drugi komentar za bilo kog mog zaposlenog - rekao je Saša za Informer.

Čini se da je Dalili preči bio Tiktok od karijere voditeljke na televiziji, ali s obzirom na to da mesečno na pomenutoj platformi zaradi po nekoliko hiljada evra, njena odluka nije toliko iznenađujuća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija