• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragana Ćendić

11.08.2023

08:36

"Sin će izaći sa mnom na binu u Areni", Aleksandra Prijović u Guči progovorila o planovima pred velike spektakle

ATA Images

Estrada

"Sin će izaći sa mnom na binu u Areni", Aleksandra Prijović u Guči progovorila o planovima pred velike spektakle

Podeli vest

Aleksandra Prijović nastupila je sinoć na 62. Saboru trubača u Guči i tom prilikom priznala pred medijima da je bila mnogo odustna od kuće u poslednje dve godine, ali da sada sve više vremena provodi sa sinom.

Euforiju zbog dolaska u Guču, Aleksandra nije krila: 

- Prvi put sam u Guči i kada sam bila mala, uvek sam želela da dođem ovde. Želja mi se ispunila. Bolje nije moglo, prvi put i pevam. Sigurna sam da će biti odlično, znam da je sinoć pevao Aco i da je bilo fenomenalno - kazala je Aleksandra koju su novinari pitali koliko ju je vrtoglava popularnost promenila:

Foto: ATA Images

 

 

-  Ja, inače, volim da radim sve što sam i do sada radila. Volim da odem kod bake i deke na selo, volim da odem kući da se družim s prijateljima s kojima sam se družila. Nije se ništa drastično promenilo osim što ja živim u Beogradu. Ja živim potpuno normalno - kaže Aleksandra koja je priznala i da je u proteklom periodu bila dosta odsutna od kuće, ali da se to menja:

Foto: ATA Images

 

 

- Sada u dve godine sam snimila dva albuma, mnogo sam bila odsutna od kuće, onda mi je to teško padalo. Međutim, sada sam uspela i da odem na more, da sin krene sa mnom da ja budem 20 dana, da odem na nekoliko nastupa, da budemo stalno tamo zajedno, tako da ću sada u septembru sve vreme biti kod kuće, osim kada idem na probe - izjavila je pevačica koja se raduje slobodnom vremenu koje planira da provede sa sinom. 

Aleksandra uskoro počinje s pripremama za koncerte koje je zakazala u "Štark Areni", a svom sinu Aleksandru priznala je da već ima tremu:

- On je mali, za njena nisu još nastupi. Sinu sam obećala da ću ga voditi na koncert u Arenu. Kad god prođemo pored Arene, on kaže mama ti ovde pevaš uskoro, i biće puno ljudi. Pita me da li stidim da izađem pred toliko ljudi, a ja mu kažem da se ne stidim i pitala sam ga da li hoće i on da izađe sa mnom, a on je rekao da hoće. Svako veče kaže meni i Filipu da nas voli - rekla je Aleksandra.

Sa njom je sinoć bio i suprug Filip Živojinović koji ju je netremice gledao dok je pevala na Saboru trubača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija