• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. V.

12.08.2023

06:20

"Političar je pokušao da me siluje, bila sam u depresiji"! Jovana Jeremić u podkastu Informer televizije: Otkrio me Tijanić, stvorio Marić, proslavio Mitrović

Informer

Estrada

"Političar je pokušao da me siluje, bila sam u depresiji"! Jovana Jeremić u podkastu Informer televizije: Otkrio me Tijanić, stvorio Marić, proslavio Mitrović

Podeli vest

Poznata TV voditeljka, zvezda Pinka Jovana Jeremić, otkrila je u Informer podkastu šokantne detalje iz svog života. Jovana, koju mediji opisuju kao 'kraljicu šera', kaže da je oduvek htela da bude novinarka i da je još kao mala devojčica znala da će biti slavna.

- Moj tata je kafedžija, nikada mi niko nije bio ni novinar, niti je bilo ko iz moje familije ikada imao bilo kakve veze sa medijima, ali ja sam nekako znala da ću biti ovo što danas jesam, najpopularnija TV voditeljka u Srbiji i autorka najgledanijeg jutarnjeg programa - kaže Jeremićeva i otkriva da joj je prva scena na kojoj je nastupala bila stričeva cisterna za naftu!

RTS - najveća greška

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

 

- Moj tata je držao veliku, poznatu kafanu u Ljigu, a moj stric, ili kako mi kažemo čiča, držao je lokal pored očevog. U dvorištu iza čičine kuće bila je jedna velika cisterna za gorivo koja je imala okrugli otvor na sredini. Tamo sam ja, u tu cisternu ubacila sto, stolicu, šminku, ulazila sam unutra i vodila 'program', a ona rupa na cisterni mi je bila 'ekran'... - objašnjava Jovana.

Ona kaže da je Pravni fakultet u Beogradu završila sa prosekom od skoro 10, ali da je oduvek znala da će se baviti samo i jedino medijima!

- Pravo sam studirala zbog majke, ona je želela da joj ćerka bude sudija, tužilac, da se samo jednom uda i da rodi troje dece... Znala sam ja da od toga nema ništa, ali sam majci za ljubav završila pravni. I tamo sam bila najbolja, i na ispitima i na studentskim takmičenjima, ali nisam ni pomišljala da radim u toj struci... - navodi slavna voditeljka i kaže da je svoj prvi posao našla tako što je telefonom pozvala Milomira Marića.

- Od jednog druga sam dobila Marićev telefon i pozvala sam ga. Marić je tada bio u nekoj žurbi, u gužvi, nije me ni saslušao kako treba, bio je poprilično neljubazan, ali mi je rekao da ga zovem sutra u podne... Bila sam ljuta, uvređena, nisam htela da ga zovem, a onda je sutradan posle podne on pozvao mene i pitao što se ne javljam kad smo se dogovorili da se čujemo... - prepričava Jeremićeva i kaže da je na TV Hepi brzo napredovala, ali je onda napravila 'najveću grešku u karijeri' i prešla na RTS.

- Konkurisala sam na RTS, bio je tada aktuelan veliki konkurs '100 lidera za 21. vek'. Od 17.000 prijavljenih ušla sam u top 10, bila sam deveta na listi, Tijanić je insistirao na meni, rekao je da imam sjajnu energiju i da će od mene biti velika novinarka... I ja sam tada, kada su me pozvali, prešla na RTS. Otišla sam sa Hepija iako sam tamo kod Marića i Pece (vlasnik TV Hepi Predrag Ranković Peconi) brzo napredovala, bila primećena i već imala neku karijeru, ali mislila sam da je RTS ipak najveća TV kuća, da je to profesionalni vrh. I tako sam napravila najveću poslovnu grešku u životu... - kaže Jeremićeva.

Sve sam sama postigla,
ali ništa preko kreveta

Jovana kaže da nikad nije jurila moćne muškarce kako bi joj pomogli u karijeri.

Foto: ATA Images

 

- Sve što sam postigla u životu postigla sam sama, svojim radom i zalaganjem. Dva stana u Beogradu sam kupila od svog posla i kupiću ih još! Ništa nisam zaradila preko kreveta, nisam bila ničija ljubavnica, niti ću... Sećam se, kada sam bila devojčica u Ljigu, mnogi su govorili da od mene neće biti ništa jer nisam elita, jer sam kafandžijska ćerka... A ta mala kafandžijska ćerka im je svima je*ala mamicu - priča Jovana Jeremić.

- Počela sam lepo na RTS, radila sam u desku i sve je bilo u redu dok Tijanić nije umro. A onda je odjednom sve krenulo naopako, nije bilo mesta za mene, nisu mi davali zadatke. I jednog dana na hodniku, tamo kod nekog bifea gde se kuvaju kafe prišao mi je urednik, S. B. su mu inicijali, i rekao mi je da mogu da idem, da za mene više nema posla! Doživela sam tada nervni slom! Svet mi se srušio, upala sam u tešku depresiju, mesecima nisam izlazila iz stana, iz kuće... - priseća se Jovana Jeremić najtežeg perioda u svom životu u kome je doživela i pokušaj silovanja!

- Taj je bio ministar, poznati političar i višegodišnji prijatelj moga oca... Lagao me je, zavlačio da će mi pomoći, da će pozvati Marića i Pecu da me vrate na Hepi. Zvao me je na poslovne sastanke, na ručkove, večere, a onda je jednog dana slagao da mu nije dobro i tražio da mu kupim neki lek i donesem mu u stan. Imao je neki stan u centru Beograda u kome je živeo kada je boravio ovde, on je inače iz unutrašnjosti... I ja sam naivno poverovala da mu zaista nije dobro, kupila sam taj lek i otišla tamo... Čim je otvorio vrata, uvukao me je unutra, bacio na neki trosed i legao na mene. Dahtao je, bio je strašno uzbuđen, sav je bio znojav, dan-danas u nosu osećam taj njegov odvratni, starački znoj. Krenuo je da skida pantalone, a ja sam nekako uspela da mu se izmigoljim i da ga udarim kolenom između nogu. Počeo je da urla od bola, istrčala sam napolje i pobegla dole niz stepenice, vrata na stanu su ostala širom otvorena... Nisam ga tada prijavila, stidela sam se, plašila, nikome dugo nisam rekla šta mi se desilo... - priča Jovana, koja kaže da se sa manijakom političarom ponovo srela posle dve godine.

Foto: ATA Images

 

- Bila sam tada na Hepiju, uspela sam nekako da dođem do Pece i on me je vratio u program... Pozvala sam posle nekih godinu i po dana tog siledžiju u jutarnji program, htela sam da ga vidim, da vidim da li se kaje... I on je došao! Pravio se kao da se nikada ništa između nas nije desilo!?! Gledala sam ga pravo u oči, bilo mi je važno da on zna, da vidi koliko ga prezirem i koliko je on zapravo jadan, jadan i bedan! Taj bednik je posle naokolo pričao da je bio sa mnom, da sam mu bila ljubavnica! A nisam! Sve laže, jado jadni! - ogorčena je Jeremićeva.

Dogovor sa Željkom

Kako kaže, na TV Pink je prešla posle jednog ručka sa Željkom Mitrovićem u proleće 2021. godine.

- Dogovorili smo se da se vidimo, a on je kasnio, zvao me je, izvinio se što ga čekam... Kad se pojavio, Željko mi je prišao s leđa, zagrlio me je i poljubio u kosu. Rekao je: Gde si ti bila sve ove godine i zašto još nisi na Pinku?! Brzo smo se dogovorili, znala sam da je to to, da ću na Pinku postati ono što sam danas - kraljica šera! - kaže uspešna voditeljka.

- Otkrio me Aleksandar Tijanić, stvorili su me Milomir Marić i Predrag Ranković Peconi, a proslavio me je Željko Mitrović. Hvala im svima. Ali ja sam tek počela - zaključuje Jovana Jeremić, čiji će veliki intervju biti emitovan na Informer TV u emisiji 'Podkast' u nedelju, 13. avgusta, od 16 časova.

Moj sledeći muž biće svetska zvezda, sanjam da imam svoju televiziju

Jovana Jeremić tvrdi za sebe da je 'prozorljiva', da može da vidi važne stvari u budućnosti.

- Znala sam da ću se udati za Voju, za svog prvog muža, znala sam da ću sa njim dobiti ćerku, Leu, ali sam isto tako znala i da ćemo se razvesti i biti najbolji prijatelji... Isto tako sada znam da će moj sledeći muž biti svetski poznat čovek, znam da ću se udati u narednih pet godina i da ću posle toga živeti u inostranstvu. Televizijom ću se baviti čitavog života, ali neću do penzije voditi jutarnji program i biti ispred kamera... - 'proriče' Jovana, koja priznaje da joj je san da ima svoju televiziju:

- Istina je, želim, sanjam da imam svoju TV. Valjda je to normalno, da sanjate velike snove i imate najveće ambicije!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Drugarice sam tukla, redovno"! Milica Todorović progovorila o detinjstvu i odrastanju, pa otkrila svoj skriveni talenat!
Estrada

"Drugarice sam tukla, redovno"! Milica Todorović progovorila o detinjstvu i odrastanju, pa otkrila svoj skriveni talenat!

Milica Todorović sa ponosom nosi titulu jedne od naših najlepših pevačica. Gde god da se pojavi sve oči su uprte u nju, ali ne samo zbog nadarene lepote već i zbog harizme kojom zrači. Po prirodi je upadljiva, veoma je zanimljiva ličnost, svestrana, konstanto nasmejana i uvek raspoložena za šalu, a svojevremeno je podelila sa javnošću kako je izgledala u najranijem detinjstvu, kakve stvari su je privlačile i čime se sve bavila.

11.08.2023

23:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija