• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2023

15:45

Razveo se pevač Miloš Brkić i odmah objavio fotku sa zagonetnom crnkom!

printscreen/Instagram

Estrada

Razveo se pevač Miloš Brkić i odmah objavio fotku sa zagonetnom crnkom!

Podeli vest

Pevač Miloš Brkić je odlučio da se razvede nakon pet godina braka sa kolegenicom Jelenom Gajić.

Miloš i Jelena imaju dva sina, a kako se navodi, zajedno će i dalje brinuti o dečacima. Prema rečima izvora bliskog paru, njih dvoje su se prijateljski razišli i neće dozvoliti da njihovi naslednici osete taj nedostatak što su im roditelji razvedeni. 

- Jelena i Miloš su se prijateljski razišli. Ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda. Ne žele da prave dramu oko svog razvoda i zato su tu informaciju podelili samo članovima svojih porodica i najbližim prijateljima - otkriva izvor za Espreso, koji dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Gajić (@jelena_gajic86)

- Jelena i Miloš imaju dva sina i zajedno će im biti posvećeni i nakon razvoda. Oni ne žele da dozvole da njihova deca osete manjak pažnje i ljubavi roditelja zbog toga što su se njih dvoje razveli.

Inače, sa društvene mreže Instagram, bivši supružni su obrisali sve zajedničke fotografije, a sada Brkić je objavio veoma prisnu fotku sa zagonetnom crnkom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija