• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

22.08.2023

12:45

(FOTO) Karli đus za Šolaka i ekipu! Karleuša objavila fotografiju i otkrila još jedan talenat

ATA

Estrada

(FOTO) Karli đus za Šolaka i ekipu! Karleuša objavila fotografiju i otkrila još jedan talenat

Podeli vest

Pop zvezda Jelena Karleuša odgovorila je na mizogenu karikaturu dnevnog lista Danas, duhovitim prikazom Predraga Koraksića, Draže Petrovića i Dragana Šolaka, kako uživaju u njenom "Karli đusu".

Jelena Karleuša svakodnevno je u medijima od objavljivanja "Alfe" i "Omege", najiščekivanijih albuma jedne domaće muzičke zvezde.

Novi projekti naišli su na veliki odjek, a osim njenih fanova, likom i delom ekscentrične dive bavili su se i pojedini opozicioni mediji.

Naime, nakon što je pre nekoliko dana osvanula na naslovnoj strani Danasa i to kao akterka prostačke i krajnje mizogene karikature koju potpisuje Predrag Koraksić Koraks, pevačica je, po sopstvenom priznanju, podnela krivične prijave protiv novinara i urednika listova Danasa, Nove S i televizije N1.

Foto: informer.rs

Predrag Koraks, Draža Petrović, Dragan Šolak

Da se tu neće zaustaviti kako bi se izrugala jeftinim provokacijama Šolakovih medija, pevačica je odlučila da odgovori istim oružjem, pa je na lošu karikaturu odgovorila, kako kaže, fantastičnom.

Foto: Informer.rs

Jelena Karleuša

S tim u vezi, Jelena je na svom Instagram "storiju" objavila seriju fotografija, na kojima možemo videti Koraksa, urednika dnevnog lista Danas, Dražu Petrovića, i naposletku Dragana Šolaka, kako uživaju u, ovih dana popularnom, "Karli đusu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija