• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2023

12:32

Vanja uhvaćena sa drugim muškarcem u lajvu! Dok Ša pati njegova bivša žena ne gubi vreme!

Instagram

Estrada

Vanja uhvaćena sa drugim muškarcem u lajvu! Dok Ša pati njegova bivša žena ne gubi vreme!

Podeli vest

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja se razvode samo nešto više od mesec dana nakon crkvenog venčanja!

Foto: Instagram

 

- Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo. Nije brak dečja igra - potvrdio je Ša. 

Reper ke otkrio da ova situacija duže traje i da je ona je napustila stan, ali da nije došlo do prevare.

Vanja se još uvek nije oglasila povodom ove situacije, ali je sinoć uhvaćena kako drži "lajv" sa drugim muškarcem. Vanja, koja je tiktokerka i influenserka, razgovarala je sa nepoznatim tiktokerom, a slike su se brzo proširile po društvenim mrežama. 

"Odmah ju je pitao: 'Gde ti je ovaj', a ona kaže: 'Nemam pojma, neću o tome da pričam'", "Ma, mala je očigledno velika varalica, sve su one tu negde, nije se džaba rastala od prethodnog muža", "Da neće ova u 'Zadrugu'?" - bili su samo neki od komentara onih koji sa odgledali Vanjin lajv.

Foto: Instagram printscreen/nenadaleksicsha

 

Podsetimo, Vanja i Ša su u aprilu ove godine na njegov rođendan imali građansko venčanje, dok se crkveno odigralo u njenom rodnom gradu Kraljevu krajem prošlog meseca. Ša je već bio braku sa Ivanom Aleksić, od koje se razveo nakon što ju je prevario u "Zadruzi 4" sa Tarom Simov. Da li je reper i ovog puta doživeo krah braka ili je u pitanju neka manja drama, ostaje da saznamo i ispratimo.

Ša je sinoć uklonio sve zajedničke fotografije sa Vanjom, a potom objavio svoju fotku i pesmu "Me, Myself and I", koju izvode Dži Izi i Bibi Reksa.  Pesma govori o osobi koja je ostala sama, a Ša je izdvojio sledeće stihove:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- O, samo smo ja, ja i ja, solo vožnja dok ne umrem. Imam sebe za ceo život, nije mi potrebna druga ruka da je držim. Čak i kad je noć hladna, imam vatru u duši - glase stihovi koje je Ša izdvojio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 7 meseci

ovaj SHA nema srece sa picetinom. Prvo je ostavio zenu zbog jebacice Tare a sada ga i ova druga ostavila.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija