• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2023

18:45

Marija Šerifović prekinula koncert! Haos u Požarevcu, žena iz publike dala pevačici prsten

Informer/Kristijana Ćaćić

Estrada

Marija Šerifović prekinula koncert! Haos u Požarevcu, žena iz publike dala pevačici prsten

Podeli vest

Neočekivana scena na koncertu Marije Šerifović.

Sinoć u Požarevcu pevačica Marija Šerifović je održala koncert, tokom kojeg je došlo do neočekivane situacije. 

Naime, žena iz publike dala je Mariji prsten na kome je pisalo "Love" (eng. ljubav), kako bi ga prosledila klavijaturisti, što je nju najpre zabezeknulo, a zatim i nasmejalo.

- Je l' se vi poznajete - upitala ih je Marija, na šta je gospođa odgovorila: 

- Sa Instagrama.

U videu ispod pogledajte kako je to bilo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DESINGERICA KROZ SUZE: "Propala karijera košarkaša mi je rak rana, ljut sam na sebe" Reper otvorio dušu u Informerovom podkastu
Podkast

DESINGERICA KROZ SUZE: "Propala karijera košarkaša mi je rak rana, ljut sam na sebe" Reper otvorio dušu u Informerovom podkastu

Dragomir Despić Desingerica, ličnost koja je proteklih dana glavna tema medija i društvenih mreža nakon gostovanja kod Milija Čolića u "INFO DANU" na Informer televiziji. Odmah nakon toga gostovao je i u Informerovom podkastu u kojem je govorio o svom detinjstvu, propaloj sportskoj karijeri za kojom žali, odnosu sa suprugom i ćerkom, ali i o aktulenim temama.

04.09.2023

17:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija