• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G. Todorović

06.09.2023

18:47

Svađali se zbog slavlja! Ivana i Petar Mitić obeležavaju rođendan svojim blizancima: "Moja žena je bila previše opterećena i ja sam reagovao"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Svađali se zbog slavlja! Ivana i Petar Mitić obeležavaju rođendan svojim blizancima: "Moja žena je bila previše opterećena i ja sam reagovao"

Podeli vest

Ivana Pavković i Petar Mitić velikim slavljem obeležavaju prvi rođendan sinovima Vojinu i Vuku, dok imaju i sina Vujadina. Poznati muzički par pred samo slavlje priznali su da su imali probleme prilikom organizacije zbog čega su se čak i posvađali.

Ivana i Petar najpre su istakli da se niko koga nisu zvali neće naljutiti jer su pozvani svi koji su i trebali da budu:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Niko neće da se ljuti, a verovatno ni taj nije zvao nas - kazao je Petar , dok su se oboje složili da im je nakon dolaska blizanca na svet, sve tri puta teže:

- Tri puta je drugačije. Turbulentnije nam je, ali smo presrećni i uživamo u svakom danu. Septembar nam je uzbudljiv jer nam je stariji sin krenuo u školu, i u muzičku školu. Ali guramo, čekamo naše najbliže zvanice sada.

Mitić je istakao i da je njihov sin Vukadin lepo prihvatio braću i da je sve bolji prema njima: 

- Što je stariji, to je bolji brat. Mi smo rodielji koji nerealno hvale svoju decu. Mi se trudimo da mu posvetimo pažnju, te nema razloga da bude ljubomoran. A i takvo je dete, nije nikad bio ljubomoran.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Priznali su i da su se posvađali prilikom organizacije slavlja i otkrili ko poteže pitanje razvoda s vremena na vreme: 

- Nije bila svađa, ali sam se svojski trudio da smirim teniziju jer je bila opterećena oko ovog slavlja. Moja žena uživa u ovim stvarima, ali neko mora da balnira - kazao je Petar koji tvrdi da njegova supruga Ivana nikad anije tražila razvod, dok on ume svašta da kaže:

- U afektu kažem svašta nešto, ne vucite me za jezik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija