• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink

06.09.2023

15:53

Stanija i Peca Vijagra uhvaćeni na putu za Kinu! Starleta posle Asmina,  sa Subotićkinim mužem postala magnet za oženjene!

ATAIMAGES/printscreen/shutterstock

Rijaliti

Stanija i Peca Vijagra uhvaćeni na putu za Kinu! Starleta posle Asmina, sa Subotićkinim mužem postala magnet za oženjene!

Podeli vest

Stanija Dobrojević prethodnih dana našla se u epicentru skandala, otkako je aktuelna učesnica rijalitija, Aneli Ahmić, otkrila da je starletin verenik njen suprug, Asmin Durdžić.

Stanija je sinoć gostovala u emisiji "Amig Show" gde je otkrila da je na vezu sa Asminom stavila tačku. Kako prenosi Pink.rs ona je danas napustila Srbiju i to zbog odlaska u Kinu. Stanije je prvo odletela za Dohu, gde će sledećim letom ići za Kinu, a u čitavoj priči pojavio se Predrag Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, koji je u vanbračnj zajednici sa Aleksandrom Subotić. 

Foto: Aleksandra Subotić

 

 

Stanija i Peca Vijagra viđeni su na istom letu, gde je takođe bio i njegov rođeni brat. 

Avion za Dohu prevoznika Qatar Airways, u kom su i Stanija i Peca Vijagra, iz Beograda je poleteo danas u 13:32h, a svi se pitaju šta se krije iza ovog zagonetnog puta.

Povodom ove situacije oglasila se Stanija, i otkrila šta se desilo i otkud ona sa vanbračnim suprugom Aleksandre Subotić, svoje bivše rijaliti koleginice. 

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Ja sam sama trenutno na mom letu, pored mene sede ljudi koje ne poznajem, stranci su. Apsolutno nisam nikog videla na ovom letu poznatog, kažem vam, do mene stranci sede, mogu i da vam slikam - uveravala nas je Stanija, koja nam je potom objasnila zbog čega se uputila u Kinu, samo dan nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou".

- Idem u Kinu poslovno, tamo su fabrike gde se radi moja kolekcija. Sve sam stopirala, bila sam dve nedelje u Majamiju, pa Crna Gora i ovde, dve nedelje potpunog haosa - govorila je Stanija za Pink.rs, a onda otkrila i da li je između nje i Asmina došlo do pomirenja posle njenog gostovanja kod Ognjena Amidžića. 

Ne, nismo se pomirili. Pisao mi je noćas, ali stvarno nije došlo do pomirenja, treba mi sada da budem sama, da saberem misli da očistim od svega - rekla je Stanija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija