• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

07.09.2023

21:16

"Trans osobama samo fali Sloba da se kači na vrat"", Azdejković besan zbog izjave Radanovića

Miloš Rafailović/ATA Images

Estrada

"Trans osobama samo fali Sloba da se kači na vrat"", Azdejković besan zbog izjave Radanovića

Podeli vest

Sloba Radanović najnovijom objavom razbesneo je pripadnike LGBT populacije, a oglasio se i Predrag Azdejković, poznati aktivista, koji je istakao da je ovo što je pevač izjavio nepotrebno

Naime, Radanović je objavio fotografiju jednog trnasparenta i sve iznenadio:

Foto: Shuterstock/ATA Images

 

 

- Postoje dva pola, jedan ide kod ginekologa, drugi kod urologa. Svi ostali su za psihologa - ispisano je na transparentu koji je podelio Radanović.

Nakon toga oglasio se Azdejković:

- Smatram da je to maliciozno. Šta god da radimo, moramo da uzmemo u obzir i da razmislimo da li nekome činimo zlo i koga ćemo da povredimo time. Trans osobe, naročito u Srbiji, su dovoljno maltretirane, ne mora još i Sloba da im se kači na vrat i da ih on maltretira. Ja očekujem od snažnih i velikih muškaraca, da staju na stranu slabih i da ih štite, a trans osobe u Srbiji su te koje su slabe i treba da budu zaštićene - rekao je Azdejković.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

- LGBT zajednica treba da bude zaštićena i ne treba još neko da im se penje na glavu. I to zbog čega? Zbog lajkova i da bi me moja homofobična publika volela još više. Mislim da je to jadno - rekao je Ajzejković za portal Srbija Danas.

Podsetimo, Sloba je putem "storija" objavio:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija