• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2023

21:20

HIT PAPARACO! Milan Milošević seo na šlauf pa se vozio po moru! (FOTO)

Ata/Informer

Estrada

HIT PAPARACO! Milan Milošević seo na šlauf pa se vozio po moru! (FOTO)

Podeli vest

Bivši voditelj "Zadruge" je najviše vremena provodio u Budvi, gde ga je paparaco Informera uhvatio na šlaufu!

Milan Milošević uživao je tri meseca u Crnoj Gori! Poznati voditelj je nakon naporne televizijske sezone odlučio da se opusti na Jadranskom primorju.

On je veliki ljubitelj vodenih sportova i zbog toga je koristio svaki trenutak za aktivnosti. Bivši voditelj "Zadruge" je najviše vremena provodio u Budvi, gde ga je paparaco Informera uhvatio na šlaufu!

- Milan je tog dana s prijateljem sedeo na plaži i video je ljude koji iznajmljuju gliser koji vuče gume. Odmah je rekao da mora to da proba i pitao ga da li želi s njim. Prijatelj je prihvatio, ali nije hteo gumu, već je iznajmio skuter. Dok je Milan "krstario" na gumi, njegov prijatelj je sve vreme bio pored njega na skuteru. Obojica su se smejali, zbijali šale i ludo se provodili, a prijatelj mu je u jednom trenutku doviknuo: "Pazi, Milane, da ne ispadneš iz te gume, previše si lagan!" - ispričao je za Informer izvor koji je tog dana bio u Milanovom društvu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija