• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.09.2023

21:02

"Brak mi je veliko razočarenje"! Indi progovorila o bivšem suprugu, ovo mu je najviše zamerila!

Promo

Estrada

"Brak mi je veliko razočarenje"! Indi progovorila o bivšem suprugu, ovo mu je najviše zamerila!

Podeli vest

Pevačica Indira Indi Aradinović

Foto: Promo

 

- Recept moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem - poručuje Indi, koja je svaki put na događajima sve mršavija i mršavija.

Na pitanje da li bi poput sestre Edite Aradinović, za potrebe snimanja nekog spota ili projekta, ošišala kosu, Indi poručuje:

- Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to deo šou-biza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala i otišla u vatreno crveno pa sad u crnu - smatra pevačica i usput se nadovezuje na to u kakvim je sada odnosima nakon javne tuče sa sestrom Editom:

- U odličnim smo odnosima - kratko i jasno poručuje Aradinovićeva i pred kraj intervjua otkriva da li ima momka:

Foto: printscreen instagram/indy_ara_indira

 

- Srećno sam slobodna. Uvek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesrećno zaljubljena u sebe pa kažem: “Digni se, šta ti je”. Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli ne može da voli ni druge. Posle svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira - zaključuje Indi za medije.

Pevačici je samo nakon četiri meseca pukao brak sa našim biznismenom koji živi u Danskoj. Kako ističe sada, više u brak kao instituciju ne veruje.

- Meni je brak jedno veliko razočaranje, moj prvi brak. To ne znači da je neuspešno zauvek, ali trenutno nisam u fazonu da verujem da postoji čovek koji bi mogao da me vodi kroz život - poručuje Indi.

Podsećanja radi, Indi je bila razočarana ponašanjem bivšeg supruga, jer u bitnim životnim situacijama nije bio tu za nju.

- Dok neko skija po planinama, neko prolazi težak period u životu, opet sama. Odlaze nam najbliži, spremamo se za operaciju, pripremamo se za razvod. Ali dobro. Lekcija nikada nije na odmetu. Nauči se čovek svega, dok je živ. Sve prođe. I dobro i loše... - napisala je u februaru ove godine Indi na svom Instagram profilu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija