• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

19.09.2023

08:00

Nikad aktuelnija ekipa kod Ognjena Amidžića! Maja Berović, Barbara Bobak, Breskvica i Damir Handanović većeras stižu u ’Ami G Show’!

Promo

Estrada

Nikad aktuelnija ekipa kod Ognjena Amidžića! Maja Berović, Barbara Bobak, Breskvica i Damir Handanović većeras stižu u ’Ami G Show’!

Podeli vest

Nova epizoda u 16. sezoni najgledanije late night emisije „Ami G Show“ na programu je večeras od 22 časa na televiziji Pink, a biće, po svemu sudeći, posebna u ovoj sezoni.

Naime, u studio kod Ognjena Amidžića stiže nikad aktuelnija ekipa – pevačice Maja Berović, Barbara Bobak i Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, ali i kompozitora, muzičkog producenta i direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damira Handanovića.

Maja Berović je početkom jula, posle čak tri godine, objavila novi album „Milion“, i sa novim pesmama ušla u letnju sezonu koja je bila veoma uspešna. Popularna pevačica punila je klubove širom regiona, a svaki slobodan trenutak provodila je sa suprugom i sinom Lavom. Maja će kod Ognjena otkriti da li je zadovoljna reakcijama na album, kako je uspela da prebrodi težak životni period nakon operacije noge, ali i kako izgledaju njeni trenuci sa sinom i da li planira proširenje porodice.

U „Ami G Show“ večeras stiže i jedna od trenutno najpopularnijih folk pevačica Barbara Bobak. Iako je u žižu javnosti dospela kao devojka Darka Lazića, nakon raskida uspela je da samostalno izgradi ime i karijeru, te sada važi za jednu od najtraženijih pevačica. Da li će se Barbara osvrnuti na nedavno venčanje Darka Lazića, kako izgledaju romske svadbe u dijaspori na kojima nastupa, ali i kakav je njen emitovni status – Barbara će ispričati u emisiji „Ami G Show“.

Otkako je najavila da će se prijaviti za izbor za pesmu Evrovizije, Breskvica je dobila veliku podršku obožavalaca i javnosti. Iako veoma mlada, Breskvica je stekla veliku popularnost, a u prethodnom periodu našla se u centru skandala, kada je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković zabranio njene nastupe u ovom gradu. Kako Breskvica gleda na ovu zabranu, da li je pesma za izbor za pesmu Evrovizije već spremna, ali i da li je i dalje u vezi, Breskvica će otkriti upravo kod Ognjena.

Prvi put nakon venčanja sa ministarkom rudarstva i energetike Dubravkom Đedović, Damir Handanović gostovać ekskluzivno u emisiji „Ami G Show“. Kako je proteklo venčanje kom je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti i šta mu je doneo ulazak u bračne vode, da li ima prostora za rad u muzičkom studiju, ali i šta sve građane Srbije očekuje kada je reč o CEBEF-ovim mansfestacijama, Damir će ispričati u večerašnjoj emisiji „Ami G Show“.

Šta će sve gosti otkriti i na kakve izazove će ih Ognjen staviti, videćete u emisiji „Ami G Show“ večeras od 22 časa na televiziji Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija