• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

08:00

Sreda na Pinku nikad nije bila uzbudljivija! Večerašnja epizoda ’Paparazzo lova’ donosi šokantna otkrića o najvećim zvezdama, a evo kada počinje nova sezona emisije ’DNK’!

PINK

Estrada

Sreda na Pinku nikad nije bila uzbudljivija! Večerašnja epizoda ’Paparazzo lova’ donosi šokantna otkrića o najvećim zvezdama, a evo kada počinje nova sezona emisije ’DNK’!

Podeli vest

Jedno je sigurno – očekuju vas nikad uzbudljivije sezone emisija „Paparazzo lov“ i „DNK“.

Televizija Pink uspešno je započela još jednu sezonu, a omiljeni formati rijaliti karaktera biće deo programske šeme u aktuelnoj televizijskoj sezoni – jubilarna 15. sezona „Paparazzo lova“ već je počela i nova epizoda čeka vas već večeras od 22 časa, a od 27. septembra na najgledaniju komercijalnu televiziju vraća se i emisija „DNK“, i emitovaće se svake srede od 23 časa.

Kako bi sa svakom novom sezonom bili aktuelni i zanimljivi, ekipa „Paparazzo lova“ stalno unosi novine, što su gledaoci videli već u prvim epizodama. U novoj sezoni, gledaoci će videti nove nekretnine i automobile mnogih poznatih, a tu su naravno i nenadane svađe, saobraćajni prekršaji, nezgode na putu – sve ono što niste mogli da vidite na drugim mestima, videćete u emisiji od koje strahuju poznati. A kao i do sada, kroz sve aktuelne priče vodi vas dobro poznato lice, Ana Pendić Radoš. 

U večerašnjoj emisiji najpoznatiji paparaci u Srbiji otkrivaju pored koje reke Sloba Radanović gradi kuću od čak 500 kvadratnih metara i kako teku radovi. Ekipa „Paparazzo lova“ došla je i do saznanja da je Saša Popović kupio još jedan skupoceni automobil, dok je drugi rezervisao. Gledaoci će moći da vide najveću balkansku zvezdu, Zdravka Čolića, u situacijama u kojima ga do sada nisu videli, ali i kako izgleda glumica Anđelka Prpić nakon porođaja.

Podjednako zanimljiva biće i 12. sezona emisije „DNK“. Voditeljka Natalija Simović nastavlja da obilazi našu zemlju i utvrđuje podudarnost u slučaju sumnje u roditeljstvo, najtačnijom i najpreciznijom DNK metodom. Tokom prethodnih sezona, Natalija je posetila mnoge porodice koje su bile u sukobu upravo zbog sumnje u očinstvo, a mogli ste da vidite i brojne zanimljive priče, sa neočekivanim ishodom.

Dragi gledaoci, nećemo ni ovoga puta izneveriti vaša očekivanja, nećemo menjati ono što ste kao format i humanu ideju zavoleli kroz prethodne sezone. Ostaćemo verni vama koji sa uzbuđenjem očekujete svaku novu priču i trudićemo se još više da vam prikažemo pravi život, onakav kakav jeste, bez glume i maski. Sa istim žarom se i ja radujem novim pričama koje ću vam prikazati zajedno sa onima koji su želeli da se njihov život ispriča iskreno. Hvala svima koji nas verno prate i podržavaju - rekla je Natalija.

Jedno je sigurno – očekuju vas nikad uzbudljivije sezone emisija „Paparazzo lov“ i „DNK“. Ne propustite vašu dnevnu dozu skandala i tračeva u „Paparazzo lovu“ večeras od 22 časa, dok ćete nove životne priče u emisiji „DNK“ pratiti već od 27. septembra, svake srede u 23 časa na televiziji Pink.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija