• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Sandra STOJANOV

20.09.2023

07:28

PAPARACO Milica Jokić uhvaćena na delu! Evo čime želi da iznenadi Dačićevog sina! (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

PAPARACO Milica Jokić uhvaćena na delu! Evo čime želi da iznenadi Dačićevog sina! (FOTO)

Podeli vest

Atraktivna brineta šetala je centrom Beograda, a zatim se uputila u radnju brendiranog veša, gde je provela sat vremena.

Popularna pevačica Milica Jokić "opustošila" je butik! Paparaco Informera uhvatio je buduću snajku Ivice Dačića dok je birala seksi donji veš.

Atraktivna brineta šetala je centrom Beograda, a zatim se uputila u radnju brendiranog veša, gde provela sat vremena.

Foto: Zoran Sinko

Pevačica Milica Jokić

Milica je prvo gledala čipkane brushaltere i gaćice, a kada je izabrala beli i roze veš, kupila je svilenu spavaćicu u kraljevskoplavoj boji, po preporuci prodavačice.

Jokićeva nije gledala cene, rešila je sebe da se časti novim donjim vešom, pa je odrešila kesu.
Pevačica je tokom šopinga više puta razmenjivala poruke, a zatim je razgovarala sa dečkom Lukom, s kojim je trebalo nakon kupovine da se nađe.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija