• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2023

10:17

"Zameram sebi što sam...": Sanja Marinković otkrila sve o teškim momentima svojim dvadesetim godinama, zbog čega voli moć TV Pink, a onda priznala ko joj je omiljeni kolega!

Pink

Estrada

"Zameram sebi što sam...": Sanja Marinković otkrila sve o teškim momentima svojim dvadesetim godinama, zbog čega voli moć TV Pink, a onda priznala ko joj je omiljeni kolega!

Podeli vest

Čuvena voditeljka televizije Pink Sanja Marinković ušla je u 23. sezonu emitovanja kultne autorske emisije „Magazin In“, za koju je rezervisano svako subotnje poslepodne u domovima širom regiona.

I u aktuelnoj TV sezoni, „Magazin In“ emitovaće se subotom u 17 časova, a ovog puta je Sanja bila naš gost i odgovarala na razna pitanja. 

Kako televizija Pink ove godine slavi 29. rođendan (ujedno i poslednji u dvadesetim), Sanju smo pitali šta je njoj obeležilo dvadesete godine života.

Školovanje, zaljubljivanje, neposlušnost, ozbiljna naivnost i ostvarenje velikih želja – kaže Sanja i dodaje:

- Zameram sebi što sam bila naivna i nisam pažljivo birala neke osobe će biti u mom životu. U dvdesetim godinama sam učila od bake, mame, tadašnjih urednika, uspešnih žena koje se bave medijima, pa i od mladića koji su bili u mom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Sanja može da se pohvali višedecenijskom, uspešnom karijerom, a sada se prisetila koja emisija je obeležila njene dvadeste godine.

U dvadesetima sam radila jutarnji program na Javnom servisu, tako da su sva moja sećanja vezana za jutarnji program. Radila sam i kada je ova zemlja bila bombardovana, i pod sankcijama, i kad je bilo najlepše, i kada sam bila manje srećna i mnogo zaljubljena – otkriva Sanja.

Nova sezona emisije „Magazin In“ je počela, a Sanja je otkrila šta gledaoci mogu da očekuju od nje.
Volim moć televizije Pink, zato što mogu milionima da predstavim uspehe žena u Srbiji, da ih predstavim kroz njihove ljubavne priče i da pokažem koliko zajedničkog imamo sa poznatim ličnostima. Kroz „Magazin In“ najbolje upoznajemo žene kroz njihove ljubavne priče, mislim da je ljubav gorući problem nacije, i ako toliko polemišemo o ekonomiji i politici, možemo i o ljubavi – rekla je popularna voditeljka.

Za kraj, Sanja je otkrila koje je njeno omiljeno lice televizije Pink:

- Jednu koleginicu obožavam otkako smo počele da radimo zajedno, a to je Marijana Mićić. Volim sve moje mlade koleginice kojima sam imala privilegiju da pomognem da pronađu svoje mesto na medijskoj sceni, volim i Tijanu Pricu, Nemanju Vujičića... Joj, nekog ću da izostavim. Volim Dušicu Jakovljević, Jovanu Jeremić veoma cenim, ona je jedna mlada, ambiciozna, vredna žena.

Sanja je odgovorila na naša pitanja, a šta će njeni gosti odgovoriti na njena pitanja, saznaćete ako budete uz „Magazin In“, svake subote od 17 časova na televiziji Pink.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17