• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

20:26

Devojka Ognjena Amidžića bez trunke šminke! Mina pokazala kako izgleda u petom mesecu trudnoće

Printscreen Instagram

Estrada

Devojka Ognjena Amidžića bez trunke šminke! Mina pokazala kako izgleda u petom mesecu trudnoće

Podeli vest

Partnerku Ognjena Amidžića nemamo prilike mnogo da viđamo od kako je u drugom stanju, nije čak ni na svom Instagram profilu kačila išta, ali je sada napravila izuzetak.

Mina Naumović uživa u svojoj trudnoći daleko od očiju javnosti. Inače, ona se nedavno oglasila nakon uvreda na svoj račun kada je i napisala otvoreno pismo u kojem je saopštila da se povlači iz javnosti u potpunosti - no, sada je napravila izuzetak.

Mina je obradovala svoje fanove i izbacila selfi bez trunke šminke, a trudnoća jako lepo utiče na nju, možemo da zaključimo po fotografiji.

Foto: printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Mina se nedavno nakon mora uvreda koje je dobila putem društvenih mreža saopštila sledeće:

- Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ja sam ćutala, jer sam tako izabrala. U petom mesecu trudnoće više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir - napisala je Mina i dodala:

- Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rešiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro - poručila je voditeljka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31