• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs / S. S.

06.10.2023

06:42

"Razbolela sam se jer sam probleme gurala pod tepih" Ksenija Knežević ogolila dušu o zdravstvenim problemima

Printscreen Instagram

Estrada

"Razbolela sam se jer sam probleme gurala pod tepih" Ksenija Knežević ogolila dušu o zdravstvenim problemima

Podeli vest

Ksenija Knežević , bivša članica grupe "Hurricane", ogolila je dušu i za Informer priznala da ima mnogo zdravstvenih problema koji su posledica problema i činjenice da nije umela da kaže "ne".

Ksenija je najpre otkrila kako je saznala da ima zdravstveni problem:


- Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučis da kazeš 'ne', tvoje telo to uradi umesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle.

Da li si razmišljala o potomstvu?
- Naravno da želim da se ostvarim kao majka, ali prvenstveno želim da se ostvarim u svom poslu i da iskoristim svoj potpuni potencijal kako bih bila kompletna i odgovorna ličnost. Samo tako bih se odlučila na taj veliki korak, koji je zapravo i najvažniji u životu.

Foto: Instagram

 

Koliko odricanja nosi sa sobom tvoj posao?
- Odricanja su sastavni deo ovog posla. Najteže pada to što sam često daleko od porodice i voljenih, jer sam vrlo emotivna i vezana za njih. Takođe, ne mogu da jedem koliko bih volela i mogla da jedem, jer scena ne trpi prekomernu težinu...


Ko ti je najveća podrška?
- Moja porodica je moja najveća podrška, jako smo bliski i svaki njihov savet i kritiku prihvatim. Znam da će biti uz mene i ja uz njih u bilo kojoj situaciji i na to sam najponosnija.

Foto: Instagram

 

Da li si doživela neku nepravdu kroz odrastanje ili si bila povlašćena?
- Bilo je dosta nepravdi kroz odrastanje i detinjstvo, izgledalo je kao da sam povlašćena, a zapravo je bilo obrnuto. 


Kada si shvatila da je muzika ono čime želiš da se baviš?
- Od malena sam znala da je muzika moj poziv, a to je više od profesije i karijere. Zato i ne odustajem, ali mi je trebalo i da odmorim. Poštujem karijere svojih kolega, ali bih želela da imam svoj autentičan put, kakav god on bio.

Foto: Instagram

Ksenija sa ocem Knezom

Koliko ti je pomoglo, a koliko odmoglo to što ti je tata Knez? 
- Pomoglo mi je zbog prenesenog iskustva i saradnika sa kojima i on i ja sarađujemo, a znaju me od detinjstva. Niko me neće, žargonski rečeno, "zeznuti". Odmoglo mi je, jer dosta ljudi ima predrasude i osporavaju moj talenat, pripisuju ga nepotizmu, što je surovo jer smatram da sam kvalitetan pevač.

Izbegavam svađu i konflikt, jer rasprava nema poentu

Da li si inspiraciju za novi spot pronašla u filmu "Barbi"?
-  Načelna ideja nije bila Barbi, ali su me svi povezali sa njom. Roze tema je iz 2000, inspiracija su filmovi koje smo svi kao tinejdžeri gledali, tipa "Mean girls".

Da li sebe smatraš Barbikom?
 - Nisam Barbika, već Redžina Džordž, iako karakterno odudaram od nje. Izbegavam svađu i konflikt, rasprava nema poentu i nikada se ne završi dobro. Uglavnom se sve svodi na borbu ega koja ne vodi nikuda, više sam za racionalna i zdrava rešenja i kompromis.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija