• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

12.10.2023

12:26

"Elektra Elit je muva koju sam omlatila muvolovkom" Vendi isprozivala transrodnu koleginicu: Demoni izviru iz nje!

ata/Shutterstock

Estrada

"Elektra Elit je muva koju sam omlatila muvolovkom" Vendi isprozivala transrodnu koleginicu: Demoni izviru iz nje!

Podeli vest

Pevačica Vesna Vukelić Vendi žestoko je oplela po koleginici Elektri Elit, koja je za nju istakla da je "srušena šupa" i "da glumi nekog pravoslavca".

Vendi je u svom stilu prokomentarisala uvrede koje je na njen račun iznela transrodna pevačica.

Foto: Masha Bandjur

 

- Ne mogu topom da ubijam muvu koju sam već omlatila muvolovkom. Za sve je kriv Miloš Stojković kvazi teolog, koji je Elektru Elit nazvao sestrom u Hristu, umesto bratom u antihristu. I da neznanje i bezumlje Miloša Stojkovića, kvazi teologa, bude još veće, uporedio je brata Elektru u antihristu sa pokajanjem Sv. Marije Egipćanke, poželevši mu njen put. Za sve je kriv Miloš Stojković, jer nije onjušio Đuru Ostojića. I tako zamajava narod pričama o sestri u Hristu, umesto da problem nazove bratom u antihristu. Ova pojava nije krštena, kako se sama hvali. Zato demoni izviru iz nje i vraćaju se u nju. I govore kroz Elektru Elit, kako je samu sebe nazvala. Neka je "lovi" Miloš Stojković, kvazi teolog, jer do sada je samo lovio pogledom ogroman dekolte Maje Nikolić u emisiji koji mu nije smetao. Naprotiv, bio je oduševljen - poručila je Vendi za Kurir.

 

Podsetimo, Elektra se oglasila za medije i žustro odgovorila na Vendino ponašanje i komentare koje je o njoj iznela kada ju je drugi put spomenula u jednoj emisiji.

Foto: Igor Živković/Promo

 

- Moja najveća životna greška je što sam dozvolila sebi da jednom prilikom sedim preko puta nje u emisiji. To je jedino zbog čega se kajem u životu. Nikada nisam ponižavala ljude, ali ona je zasluženo poniženje za javnu scenu i čovečanstvo. Vendi ima tešku muku. Ta žena, koja je najniža šatorska pevaljka, raspandrkača i srušena šupa, pravi budalu od sebe u želji da se opere od svoje životne propasti i sramote tako što se jadna trudi da odglumi intelektualca i pravoslavca. Nemojte je više zvati u emisije da se ponižava. Takođe nemojte mene više pitati da komentarišem svakakve izbljuvke - poručila je Elektra Vukelićevoj zaključivši ovu temu u intervjuu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija