• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hello

12.10.2023

19:50

Zorica naterala brata da oženi javnu ličnost! Gledali smo je na malim ekranima, mesec dana bili u braku pa završili na sudu

Informer.rs

Estrada

Zorica naterala brata da oženi javnu ličnost! Gledali smo je na malim ekranima, mesec dana bili u braku pa završili na sudu

Podeli vest

Brat pevačice Zorice Brunclik na njen nagovor, oženio voditeljku Anetu Farago, međutim, nakon mesec dana su se razveli.

Zorica je odrasla je uz tri mlađa brata, a jednom od njih lično našla je priliku za ženidbu.

- Slušajte vas dvoje, dosta je bilo šale. Šta mislite, pa godine su vas stigle, sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l' tako, Miroljube? - rekla im je tada pevačica iako se njih dvoje nikada nisu ni zabavljali, prenosi "Hello".

Boža i Aneta su se poznavali preko pevačice, ali iako su se družili dugo nisu uplovili u vezu, sve dok Aneta nije načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na Bažu i tada je pomislila: "Ako je njoj dobar, što ne bi i meni " tvrde pomenuti mediji.

Foto: printscreen

 

 

Ubrzo zatim su doneli odluku da se venčaju.

- Postaću Brunclik - radosno je uzvikivala voditeljka, ali se veče uoči odlaska kod matičara požalila prijateljici.

Meni se uopšte ne udaje, a iznajmila sam venčanicu, super mi stoji. Doći će po mene beli "linkoln". Sve je organizovano. Zorica mi je poklonila bundu. Nije prava, već ekološka, ali je dobra. Pa, ja ne znam da kuvam.

Foto: Marko Đoković

 

 

Inače, na medeni mesec nisu otišli, a Aneta je o svom bračnom životu jednom prilikom i javno govorila:

- Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava.

Nakon mesec dana su se razveli, a voditeljka je završila na sudu jer ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog kleveta na njegov račun, prenosi "Hello".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija