• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2023

10:54

Katarina pukla 300.000 na Darkov poklon! Pevač zaplakao od sreće, evo šta je u pitanju

shutterstock/Informer

Estrada

Katarina pukla 300.000 na Darkov poklon! Pevač zaplakao od sreće, evo šta je u pitanju

Podeli vest

Pevač Darko Lazić ne odvaja se od supruge Katarine Lazić koja ga je sinoć obradovala skupocenim poklonom,

Naime, čim je prošlo 12 sati, Katarina mu je poželela srećan divan dan, a pre nego što mu je priredila iznenađenje rekla mu je da uključi kameru na telefonu da bi snimila sebe kako peva rođendansku pesmu. Dok je Darko gledao u kameru Katarina mu je uručila poklon, a pevač je bio oduševljen njenim gestom.

Iz crne kutije je izvadio ukrasnu figuru brenda "filip plejn", koja košta čak 2.500 evra odnosno skoro 300.000 dinara!

Foto: Printscreen

 

Darko je bio oduševljen ovim poklonom koji je očigledno priželjkivao, a od sreće su mu oči bile pune suza. Pevač je potpuno zanemeo, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija