• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

15.10.2023

09:14

Bazen od 50.000 evra usred stana! Ana Sević pokazala u kakvom luksuzu živi, u pauzama od kupanja pevačica ovo radi (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Bazen od 50.000 evra usred stana! Ana Sević pokazala u kakvom luksuzu živi, u pauzama od kupanja pevačica ovo radi (FOTO)

Podeli vest

Ana je podelila sliku iz svog stana na Vračaru, na kojoj možemo videti kako uživa pored luksuznog bazena dok gleda dokumentarac o Bekamovima.

Pevačica i bivša supruga Darka Lazića, Ana Sević, zajedno sa svojim partnerom Danielom i decom živi u luskuznom stanu na Vračaru. Ana je bila zadužena za preuređivanje, a ono što su novo uradili u svom stanu jeste bazen. 

Foto: ATAIMAGES

 

Nakon što se Ana porodila prošle godine i na svet donela dečaka, Daniel je želeo da je iznenadi i da joj ispuni veliku želju, odnosno da uradi bazen u stanu.

Pevačica je sada podelila sliku i pokazala kako izgleda njen omiljeni kutak u stanu. Ona je sedela pored bazena, dok je na televizoru gledala dokumentarac o Bekamovima. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Bekamovi, odgledani prošle nedelje, ali zaboravih da podelim impresije. Za svaku preporuku - napisala je Ana.

Podsetimo, Ana je jednom prilikom pokazala na svom storiju na Instagramu kako izgleda bazen dok su radovi još bili u toku, a prizor je oduševio sve, obzirom da mnogi o tome maštaju.

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija