• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal/Informer

04.09.2023

17:00

"Boli me uvo za tvoju svadbu!" Darko kivan na Marinu jer nije došla na njegovo venčanje, nahvalio bivšu ženu: "Ana je jedna velika gospođetina!"

ATA Images/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Boli me uvo za tvoju svadbu!" Darko kivan na Marinu jer nije došla na njegovo venčanje, nahvalio bivšu ženu: "Ana je jedna velika gospođetina!"

Podeli vest

Darko je rekao kako je zvao Marinu na svadbu, ali da ona nije htela da dođe, a nije dozvolila ni njihovom sinu da bude uz oca taj dan.

Pevač Darko Lazić nedavno je izgovorio sudbonosno "da" u crkvi svojoj izabranici Katarini.

Na gala svadbi, bila je prisutna Darkova bivša žena Ana Sević, koja je došla u pratnji sadašnjeg supruga Daniela, a veselju nije pristsvovala Lazićeva bivša, Marina Gagić, sa kojom ima sina. Darko Lazić sada je prvi put progovorio o odnosu sa Marinom nakon čitave drame oko veselja, ali i o navodnom hapšenju dan nakon svadbe.

Foto: Foto: Maša Banđur

 

 

- Nisu me uhapsili, ja sam sam otišao da vidim o čemu se radi. Bio sam bukvalno kratko tamo, dok se nije razjasnilo šta se desilo i to je to. Znači, ja sam lepo izašao napolje i to je to - rekao je Darko. 

Kako je rekao Katarina i on nisu prebrojali pare koje su dobili, a nisu bili ni intimni prve bračne noći.

- Nismo stigli ništa. Prvu bračnu noć smo proveli tako što smo se zakucali oboje. Nismo bili intimni, nisam stigao da se istuširam, mislim da sam zaspao u odelu i u cipelama. Prezadovoljan sam svadbom, samo je malo bilo previše gužva. Jedino mi je krivo što nisam stigao da jedem junicu vruću kad su je skinuli sa ražnja. Posle kad se ohladilo nije to to. E to mi je krivo što nisam stigao da jedem. Kunem ti se ako ne budem kupio još jednog vola samo da ga ispečem za sebe da jedem vruće. Ovako generalno svi su gosti bili prezadovoljni, veselo, mnogo je bilo dobro, u dva ujutru smo napravili fajront kao što smo dogovorili, nismo hteli da dužimo - ispričao je on. 

Foto: Foto: Maša Banđur

 

Darko je onda otkrio zbog čega Marina Gagić nije bila pozvana na veselje.

- Ponuđen ko počašćen, druže. Ja nikakav problem nemam, ja sam rekao: "Ti ako hoćeš slobodno dođi", ona je rekla: "Ne pada mi na pamet", ja sam je opet opravdao na neki način, kad su pitali novinari zašto nije Aleksej tu. Na dan pred svadbu, kada sam rekao da ću da obučem odelo, ona je rekla zašto odelo, pa kao za svadbu, a kao pa ne može ne dam dete i to je to. Boli me uvo za tvoju svadbu. Dobro, reko ti budi budala nemoj biti gospođa. Ana je ispala jedna velika gospođetina. Posle svega pokazala je koliko je velika, iskreno moram to da pohvalim, i eto tako. Bukvalno je mogla da dođe lepo bez ikakavog problema, brate imamo dete, čak se ona i Kaća lepo slažu i lepo komuniciraju, sad odjednom ti napraviš za***anciju, to dete je trebalo da bude tu i to je to. Znaš kako ja nisam hteo da pravim za***anciju i kažem sve će doći na svoje i kao što je došlo i sa Anom, proći će malo godina i sve će biti ok - rekao je on. 

Na kraju razgovora Daro Lazić je rekao da sa izabranicom planira proširenje porodice.

- Hvala Bogu lagano. Sada počinjemo na tome da radimo - završio je Darko. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija