• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal/Informer.rs

04.09.2023

15:07

Anastasija i Gudelj prave svadbu u Sevilji! Za svatove se sprema avion, luks hotel i kuvari iz Srbije

Shutterstock/društvene mreže

Estrada

Anastasija i Gudelj prave svadbu u Sevilji! Za svatove se sprema avion, luks hotel i kuvari iz Srbije

Podeli vest

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anbastasija, nedavno se udala za svog izabranika Nemanju Gudelja, a crkvenom venčanju prisustvovali su samo članovi uže porodice mladenaca. Međutim, sada su se u javnosti pojavile spekulacije da će pevačica i fudbaler organizovali veliku svadbu, ali ne u Srbiji.

Anastasija i Nemanja, kako prenose mediji, planiraju veliko svadbeno veselje u Sevilji u koju će doći sve njihove zvanice iz Srbije i to organizovanim avionskim prevozom.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

 

 

Kako su mladenci rešili umesto dve svadbe napraviće jednu, koja će biti neviđeno luksuzna. Na nju će biti pozvano 50 ljudi. Od toga sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam, osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

Svadbeno veselje navodno će biti održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji čija je sala već zakupljena za kraj decembra.

- Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avon i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravo, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak - priča izvor.

Foto: printscreen

 

 

Oni će na tom veselju obaviti građansko venčanje i tada će Anstasija i zvanično uzeti prezime Gudelj. Kako se piše, ona već uveliko traži venčanicu.

Neće biti klasična venčanica već haljina koja će podsećati na venčanica, Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner. Dok Nemanja igra fudbal, ona bira i njemu odelo za svadbenu ceremoniju. Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čaki tri haljine.

Foto: printscreen/instagram, ATA Images

 

 

Što se tiče menija, osim tradicionalne španske kuhinje, Anastasija je želela da gosti koji su iz Španije imaju priliku da nešto probaju srpsku kuhinju pa će zbog toga iz Beograda put Sevilje nekoliko dana pre venčanja poći i dva šefa koja će se baviti isključivo spremanjem hrane koja je tradicionalna na našim prostorima.

Porodice Ražnatović i Gudelj se mladencima ne mešaju u svadbenu organizaciju, ali su navodno pre nekoliko dana dobili obaveštenje da krajem decembra nemaju nikakve planove kako bi se svi okupil i proslavili venčanje Anastasije i Nemanje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Fudbaler na meti rasista zbog Mesija!
Fudbal

Fudbaler na meti rasista zbog Mesija!

Kanadski fudbaler Mojze Bombito dobio je brojne uvrede na rasnoj osnovi putem društvenih mreža, posle njegovog starta na kapiten reprezentacije Argentine Lionelu Mesiju tokom utakmice na Kupu Amerike.

22.06.2024

08:33

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija